COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
10 Redenen waarom sieraden een beter Valentijnscadeau zijn dan chocola

10 Redenen waarom sieraden een beter Valentijnscadeau zijn dan chocola

Op zoek naar een uniek Valentijnscadeau? Hier zijn 10 redenen om sieraden te geven in plaats van de altijd saaie traditionele chocola.
 1. Nul Calorieën

  Chocola is lekker, en pure chocola heeft gezondheidsvoordelen; naast dit zit het zoete spul vol met calorieën. De meeste mensen kiezen daarom liever iets dat glanst dan iets zoets.

 2. Het gaat altijd mee

  Tuurlijk, chocola is leuk om te eten, maar dit plezier duurt maar een paar minuten. Het erge is dat het plezier word verplaatst met schuldgevoel. Sieraden, daarentegen, gaan voor altijd mee. Een gouden naamketting bijvoorbeeld, dit staat prachtig voor vele jaren.

 3. Je kunt het personaliseren

  Er zijn vele manieren om sieraden te personaliseren! Initialen, monogrammen, een naam of twee, en misschien een mooie geboortesteen in een kleur dat bij de ontvanger past. Je kunt zelfs een bijnaam gebruiken of een speciaal woord dat een bepaalde betekenis heeft. Een naamketting zal zeker een unieke Valentijnscadeau zijn.

 4. Laat zien dat je om haar geeft

  14 Februari komt dichterbij, doosjes met chocola zie je overal. In de supermarket, drogist en zelfs bij het tankstation. Sieraden laten zien dat je om haar geeft, en het laat zien dat je er veel tijd in hebt gestoken om een speciaal cadeau aan haar te geven.

 5. Sieraden zijn een tastbare herinnering

  Zodra de chocola is gegeten, dan is het voor altijd weg. Sieraden zijn een mooie herinnering van een speciale tijd in jouw leven, een tijd waaraan terug gedacht mag worden. Een naam armband is een goed voorbeeld voor een eenvoudige, betekenisvolle en memorabele item die ze geweldig zal vinden.

 6. Je kunt het makkelijk verbergen

  Verberg het is je broekzak, je auto, of op een andere plek waar je het kan laten zien op de juiste tijd. Dit zou zo maar een geweldige verrassing kunnen zijn.

 7. Sieraden zijn altijd stijlvol

  Er is een reden waarom zoveel mensen ervan genieten om onze gepersonaliseerde naamkettingen als cadeau te doen voor vrouwen: ze zijn altijd stijlvol en gaan met elke outfit. Klassiek of trendy, in zilver, goud, of iets anders populair, dit is een cadeau dat ze zeker zal waarderen.

 8. Flexibele prijzen

  De meeste mensen geven chocola omdat het betaalbaar is. Wat je misschien nog niet wist is dat mooie sieraden niet altijd veel hoeven te kosten. Je kunt natuurlijk duizenden spenderen, maar je kunt ook iets vinden wat in je budget past en wat zij zal waarderen.

 9. Ze kan het laten zien

  "Kijk, ik heb chocola van hem gekregen!” (zegt geen meisje, ooit!). In plaats van chocola, geef haar iets dat ze vol trots aan haar vriendinnen kan laten zien.

 10. Niet cliché

  Hartvormige doosjes zijn schattig, maar ze zijn zó vorig jaar en het jaar ervoor, en ervoor dat, en oh… je snapt het wel. Kies sieraden die bij haar stijl passen en ze zal het nog meer waarderen.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.