10 Redenen waarom sieraden een beter Valentijnscadeau zijn dan chocola

10 Redenen waarom sieraden een beter Valentijnscadeau zijn dan chocola

Op zoek naar een uniek Valentijnscadeau? Hier zijn 10 redenen om sieraden te geven in plaats van de altijd saaie traditionele chocola.
 1. Nul Calorieën

  Chocola is lekker, en pure chocola heeft gezondheidsvoordelen; naast dit zit het zoete spul vol met calorieën. De meeste mensen kiezen daarom liever iets dat glanst dan iets zoets.

 2. Het gaat altijd mee

  Tuurlijk, chocola is leuk om te eten, maar dit plezier duurt maar een paar minuten. Het erge is dat het plezier word verplaatst met schuldgevoel. Sieraden, daarentegen, gaan voor altijd mee. Een gouden naamketting bijvoorbeeld, dit staat prachtig voor vele jaren.

 3. Je kunt het personaliseren

  Er zijn vele manieren om sieraden te personaliseren! Initialen, monogrammen, een naam of twee, en misschien een mooie geboortesteen in een kleur dat bij de ontvanger past. Je kunt zelfs een bijnaam gebruiken of een speciaal woord dat een bepaalde betekenis heeft. Een naamketting zal zeker een unieke Valentijnscadeau zijn.

 4. Laat zien dat je om haar geeft

  14 Februari komt dichterbij, doosjes met chocola zie je overal. In de supermarket, drogist en zelfs bij het tankstation. Sieraden laten zien dat je om haar geeft, en het laat zien dat je er veel tijd in hebt gestoken om een speciaal cadeau aan haar te geven.

 5. Sieraden zijn een tastbare herinnering

  Zodra de chocola is gegeten, dan is het voor altijd weg. Sieraden zijn een mooie herinnering van een speciale tijd in jouw leven, een tijd waaraan terug gedacht mag worden. Een naam armband is een goed voorbeeld voor een eenvoudige, betekenisvolle en memorabele item die ze geweldig zal vinden.

 6. Je kunt het makkelijk verbergen

  Verberg het is je broekzak, je auto, of op een andere plek waar je het kan laten zien op de juiste tijd. Dit zou zo maar een geweldige verrassing kunnen zijn.

 7. Sieraden zijn altijd stijlvol

  Er is een reden waarom zoveel mensen ervan genieten om onze gepersonaliseerde naamkettingen als cadeau te doen voor vrouwen: ze zijn altijd stijlvol en gaan met elke outfit. Klassiek of trendy, in zilver, goud, of iets anders populair, dit is een cadeau dat ze zeker zal waarderen.

 8. Flexibele prijzen

  De meeste mensen geven chocola omdat het betaalbaar is. Wat je misschien nog niet wist is dat mooie sieraden niet altijd veel hoeven te kosten. Je kunt natuurlijk duizenden spenderen, maar je kunt ook iets vinden wat in je budget past en wat zij zal waarderen.

 9. Ze kan het laten zien

  "Kijk, ik heb chocola van hem gekregen!” (zegt geen meisje, ooit!). In plaats van chocola, geef haar iets dat ze vol trots aan haar vriendinnen kan laten zien.

 10. Niet cliché

  Hartvormige doosjes zijn schattig, maar ze zijn zó vorig jaar en het jaar ervoor, en ervoor dat, en oh… je snapt het wel. Kies sieraden die bij haar stijl passen en ze zal het nog meer waarderen.Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.