COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Wordt gelukkig met onze Lucky Charms!

Wordt gelukkig met onze Lucky Charms!

Soms kunnen we allemaal een beetje geluk gebruiken in ons leven. Of we nu op zoek zijn naar een nieuwe baan, een bonus te krijgen bij je huidige baan, of om je levenspartner ten huwelijk te vragen. Wat is nou een goede manier om je gelukkig te voelen? Terwijl sommige mensen hun eigen persoonlijke charm al hebben met een persoonlijke betekenis, zijn er een aantal gemeenschappelijke gelukssymbolen die u misschien wel zou willen hebben. Wij bieden die nu aan in onze persoonlijke en naam sieraden collecties.
 1. Engelenvleugels

  Elegant, etherische engelenvleugels staan symbool voor de beschermende krachten van engelen of een speciaal iemand die er altijd voor u is, waakt over u en beschermt en begeleid u. Het staat ook symbool voor gevoelens van harmonie en genegenheid, of voor hoop en geluk. Sommige mensen kiezen ervoor om een engelen vleugel charm te dragen om te koesteren, te eren, of herinnerd te worden aan een geliefde.

 2. Hoefijzer

  Hoefijzers zijn een gemeenschappelijke geluksbrenger. Veel mensen hangen ze boven de ingang van hun huis, omdat er wordt gezegd dat vreemde daardoor weg blijven, ze brengen ook geluk omdat ze werden gemaakt door edel smeden, die zichzelf het geluk noemde. Dit kwam omdat ze werkten met ijzer en vuur, velen geloofden daardoor dat ze magische krachten zouden hebben.

 3. Sleutel

  Een enkele sleutel is een ander zeer oud symbool. Wanneer je dit aan je levens partner geeft vertegenwoordigt dit het ontsluiten van een hart naar de ander en de persoon die in de liefde gelukkig is. Oude Romeinen en Grieken geloofden in het verleden van het onthouden van dingen voor het verleden en een vooruitziende blik in de toekomst. Voor de Japanners, drie sleutels die met elkaar verbonden zijn ontgrendelen de deuren van de rijkdom, gezondheid en liefde voor de drager. Onze gegraveerde sieraden collectie biedt, onder andere, gegraveerde sleutel sieraden.

 4. Klavertje vier

  Het klavertje vier is een van 's werelds meest herkenbare geluks symbolen. Een ander kenmerk is traditioneel voor elk van de bladeren van de klaver. De eerste staat voor hoop, de tweede is een herinnering van geloof, de derde staat voor liefde, en de vierde brengt geluk aan degene die het klavertje vier vind. In het oude Egypte, werden vier klaverblaadjes voorgelegd aan pasgetrouwde koppels om hun liefde te zegenen.

 5. Kruis

  Terwijl het kruis het primaire symbool van het Christendom wordt genoemd, wordt het ook wel beschouwd als een geluks symbool, vooral in de oude culturen. Bijvoorbeeld, het opstaande gedeelte vertegenwoordigt de richting van de hemel en de dwarsbalk vertegenwoordigt aardse invloeden. In andere culturen vertegenwoordigt het een ladder om God te bereiken. Voor heidense religies, het kruis symboliseert de boom des levens.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.