Wordt gelukkig met onze Lucky Charms!

Wordt gelukkig met onze Lucky Charms!

Soms kunnen we allemaal een beetje geluk gebruiken in ons leven. Of we nu op zoek zijn naar een nieuwe baan, een bonus te krijgen bij je huidige baan, of om je levenspartner ten huwelijk te vragen. Wat is nou een goede manier om je gelukkig te voelen? Terwijl sommige mensen hun eigen persoonlijke charm al hebben met een persoonlijke betekenis, zijn er een aantal gemeenschappelijke gelukssymbolen die u misschien wel zou willen hebben. Wij bieden die nu aan in onze persoonlijke en naam sieraden collecties.
 1. Engelenvleugels

  Elegant, etherische engelenvleugels staan symbool voor de beschermende krachten van engelen of een speciaal iemand die er altijd voor u is, waakt over u en beschermt en begeleid u. Het staat ook symbool voor gevoelens van harmonie en genegenheid, of voor hoop en geluk. Sommige mensen kiezen ervoor om een engelen vleugel charm te dragen om te koesteren, te eren, of herinnerd te worden aan een geliefde.

 2. Hoefijzer

  Hoefijzers zijn een gemeenschappelijke geluksbrenger. Veel mensen hangen ze boven de ingang van hun huis, omdat er wordt gezegd dat vreemde daardoor weg blijven, ze brengen ook geluk omdat ze werden gemaakt door edel smeden, die zichzelf het geluk noemde. Dit kwam omdat ze werkten met ijzer en vuur, velen geloofden daardoor dat ze magische krachten zouden hebben.

 3. Sleutel

  Een enkele sleutel is een ander zeer oud symbool. Wanneer je dit aan je levens partner geeft vertegenwoordigt dit het ontsluiten van een hart naar de ander en de persoon die in de liefde gelukkig is. Oude Romeinen en Grieken geloofden in het verleden van het onthouden van dingen voor het verleden en een vooruitziende blik in de toekomst. Voor de Japanners, drie sleutels die met elkaar verbonden zijn ontgrendelen de deuren van de rijkdom, gezondheid en liefde voor de drager. Onze gegraveerde sieraden collectie biedt, onder andere, gegraveerde sleutel sieraden.

 4. Klavertje vier

  Het klavertje vier is een van 's werelds meest herkenbare geluks symbolen. Een ander kenmerk is traditioneel voor elk van de bladeren van de klaver. De eerste staat voor hoop, de tweede is een herinnering van geloof, de derde staat voor liefde, en de vierde brengt geluk aan degene die het klavertje vier vind. In het oude Egypte, werden vier klaverblaadjes voorgelegd aan pasgetrouwde koppels om hun liefde te zegenen.

 5. Kruis

  Terwijl het kruis het primaire symbool van het Christendom wordt genoemd, wordt het ook wel beschouwd als een geluks symbool, vooral in de oude culturen. Bijvoorbeeld, het opstaande gedeelte vertegenwoordigt de richting van de hemel en de dwarsbalk vertegenwoordigt aardse invloeden. In andere culturen vertegenwoordigt het een ladder om God te bereiken. Voor heidense religies, het kruis symboliseert de boom des levens.Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.