De Cirkelketting: Een Must-have Sieraad

De Cirkelketting: Een Must-have Sieraad

Zoals Infinity Kettingen kunnen ook cirkelhangers gedragen worden om de eeuwige liefde te symboliseren. Op dezelfde manier als het onmogelijk is om het begin of einde van een ongebroken cirkel te vinden, heeft de liefde ook geen begin of einde. En net als bij ononderbroken cirkels is ware liefde dierbaar vanwege zijn vermogen het leven volledig in te vullen en completer te maken. Dit gevoel is niet alleen van toepassing op geliefden, maar ook op moeders, zussen, vrienden en andere personen die een belangrijke plaats in je leven innemen. En ze kunnen een betekenis hebben die alleen jij kunt begrijpen.

Naast een modieus uiterlijk kunnen Circle Hangers laten zien dat jouw leven een belangrijke mijlpaal heeft bereikt en op een bepaalde manier een cirkel heeft gevormd. Mijnnaamkettingen heeft gepersonaliseerde sieraden in een grote collectie waar je uit kunt kiezen.
 1. De Top 3 Cirkelkettingen in het assortiment van Mijnnaamketting

  Onze Ketting met Russische Ring en Ingravering is gebaseerd op de populaire Russische Ring met aan elkaar vastzittende cirkels die je kunt personaliseren met zelfgekozen namen of betekenisvolle woorden. Perfect voor families, zussen, moeders en dochters en natuurlijk ook voor het vieren van een dierbare vriendenband.

  Een andere favoriet is de Twee Disc Ketting in 925 Zilver met een slank en verfijnd profiel, waarbij je twee namen met elkaar kunt verbinden. Deze hanger is ook een uitstekende keuze als moeder-dochter ketting en ook ideaal voor koppels of voor moeders met twee kinderen.

  In sterling zilver, roségoud of geelgoud is onze mooie Ketting met Schijven in Meerdere Kleuren een sieraad met uitstraling. Hij is opvallender dan andere stijlen en biedt het voordeel dat hij eenvoudig te combineren is met een breed scala aan kleding- en sieraadstijlen, zodat het kan worden gedragen met bijna alles in haar garderobe. Deze ketting is een uitstekend familie- of moederdagcadeau en door zijn unieke look is het een favoriet.

 2. Cirkelketting: Het Perfecte Cadeau voor Moeders

  Een cirkelketting is een modieus, uniek cadeau voor moeders en ze zal het zeker geweldig vinden dat je meerdere namen op de hanger hebt laten ingraveren. Veel van onze hangers hebben ruimte voor maximaal drie namen, terwijl een paar andere stijlen wat meer ruimte bieden voor grotere families. Er zijn verschillende mogelijkheden om namen in te graven, bijvoorbeeld:

  1. Als je enig kind bent en er is ruimte voor drie namen, dan kun je de namen van je moeder, vader en je eigen naam laten ingraveren.
  2. Als je alleen maar een broer of zus hebt, dan kun je de naam van je moeder en van beide kinderen laten ingraveren.
  3. Als je twee broers of zussen hebt, dan kun je de hanger laten ingraveren met de drie kindernamen.
  4. Als speciaal Moederdagcadeau voor je oma kun je de drie generaties vieren door de naam van je oma, moeder en van jezelf in te graveren.

  Dit zijn slechts een paar personaliseerideeën van de vele mogelijkheden die we aanbieden. Bezoek onze Mama Sieraden collectie voor nog meer inspiratie, waarmee je het perfecte, gedenkwaardige cadeau kunt creëren.


Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.