COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

De beste gepersonaliseerde cadeau-ideen voor Vaderdag

De beste gepersonaliseerde cadeau-ideeën voor Vaderdag
Voor jouw kampioen, je redder in nood, de man die de sleutel tot jouw hart heeft: je bent hem wat verwennerij verschuldigd deze Vaderdag, om te vieren hoe geweldig hij is. Maar wat geef je de man die jou zijn alles gaf? De traditionele das of golfset zijn gewoon niet jouw ding, en je vindt dat jouw cadeau wat persoonlijker moet zijn. We hebben bij MijnNaamKetting speciaal voor jou een lijst samengesteld met heren sieraden voor Vaderdag waarmee hij gegarandeerd in het oog springt.
Dikke Gegraveerde Heren Armband in 925 Zilver

1. Armband heren

Geef je vader een stijlvol cadeau waardoor je vader weet hoe je hem aanbidt, en hoe je het op prijs stelt dat hij er door dik en dun altijd voor je is. De Dikke Gegraveerde Heren Armband in 925 Zilver, met figaroketting en brede graveerbare plaat is een superieur accessoire dat je vader vast weet te waarderen. Dit is niet zomaar een stijlvol sieraad voor vrijetijds- zowel als meer formele kledij, het is een persoonlijk stuk dat je graveert met zijn of jouw naam, waar hij nog jaren van kan genieten.

Breekbare Hart Sleutelhanger in 925 Zilver

2. Ontbijt op bed

Het is 06:30, de ochtend van de derde zondag van juni, en jij verrast Papa met een stevig ontbijt op bed, met al zijn favoriete ingrediënten, dat voor de rest van de dag een glimlach op zijn gezicht tovert. Wat zou je maken? Wij denken aan wentelteefjes, omeletten en wafels, een glaasje jus en een stevig kopje koffie – voldoening gegarandeerd! Serveer op een mooi dienblad met een enkele bloem en het ochtendblad, en je vader eet het ontbijt als een koning. Een voldaan mens begint bij een voldane binnenkant – zorg dat hij zijn dag begint met van liefde gemaakte brandstof.

Gegraveerde Sleutelhanger met Foto - Ronde vorm

3. Kinderhandjes

Jij bent ongetwijfeld de beste vader! Er gaat niets boven een handgemaakt knutselwerkje, en geen enkele vader kan weerstaan aan de handafdruk van hun kind; een herinnering die jarenlang wordt gekoesterd. Je kunt de afbeelding voor hem inlijsten om op zijn bureau op kantoor te zetten, zodat hij een sentimenteel cadeau heeft dat de herinneringen oproept aan wat hij op dat moment met zijn kind deelde en alle herinneringen en groei die ze sindsdien hebben gedeeld. Dit is niet zomaar een schattig, speciaal cadeau, de kinderen voelen zich ó zo trots wanneer ze zelf een cadeau voor hem maken.

Zilveren 3D Gegraveerde Heren Ketting met Naam

4. Heren ketting

Een gepersonaliseerde ketting is precies het unieke idee dat je nodig hebt. Het beste geschenk dat een vrouw haar man kan geven, is haar hart. De Zilveren 3D Gegraveerde Heren Ketting met Naam is één van onze persoonlijke favorieten voor Vaderdag. Deze slanke, gepersonaliseerde Sterling zilveren verticale bar hangt aan een zwarte leren ketting, is een buitengewoon geschenk, perfect voor een vader om de namen van zijn/haar kinderen rond zijn nek te dragen.

Graveerbare Dog Tag Sleutelhanger

5. Plakboek

Familievakanties, verjaardagen, het samen vangen van hun eerste vis… Verzamel al deze belangrijke herinneringen en maak een plakboek voor Papa. Een leuk project voor Mama’s en hun kinderen: voeg foto's toe die de relatie tussen de kinderen en de vader tot uitdrukking brengen, rangschik ze volgens jaren, vakanties, sport enz. Voeg naast foto's poëzie of memorabilia toe, zoals kaartjes van een voorstelling die ze samen bijwoonden of zelfs kunstwerkjes die ze voor hem hebben gemaakt. Dit is een persoonlijk, attent geschenk dat vader op prijs stelt voor al het harde werk dat erin zit en waarom hij zowel inwendig als uitwendig zal glimlachen.

Puzzel Sleutelhangers voor Koppels met Geboortesteen

6. Gepersonaliseerde sleutelhanger

Zorg dat Papa de mensen die het belangrijkst voor hem zijn de hele dag bij zich kan dragen. Het zijn altijd de kleine stukjes die het grote plaatje maken. De Puzzel Sleutelhangers voor Koppels met Geboortesteen is een fascinerend geschenk van een vrouw aan haar man of van een kind aan zijn/haar vader. De Sterling zilveren sleutelhanger wordt geleverd met twee delen waarop beide personen worden gegraveerd, inclusief een geboortesteen. Wanneer beide sleutelhangers worden samengevoegd, vormen ze één geheel. De Gegraveerde Sleutelhanger met Foto - Ronde vorm is een opvallend liefdesembleem waarmee je een fotoherinnering van hun vader vastlegt die hij kan meedragen aan een sleutelhanger met een betekenisvol opschrift aan de achterkant, zoals “Ik hou van jou, Papa” of “Samen voor altijd”. Met beide unieke aanpasbare sleutelhangers voelt Papa zich super-geliefd.

Geef Papa deze Vaderdag dus een persoonlijk cadeau, door jou gepersonaliseerd. Wij garanderen dat hij het geweldig zal vinden.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.