De Top 10 met Gepersonaliseerde Vaderdag Cadeaus

De Top 10 met Gepersonaliseerde Vaderdag Cadeaus

In plaats van een saaie das of nog een portemonnee, kun je onze gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus overwegen. We hebben op internet gezocht voor een leuke lijst met eenvoudige ideeën voor cadeaus die kinderen zelf kunnen maken en ook met een paar geweldige voorbeelden uit onze Mijn Naamketting-collectie. Wat je ook kiest, pa zal je attentheid zeker op prijs stellen!
 1. Een gepersonaliseerde armband met gravering

  Een stijlvolle armband met gravering is een fantastische aanvulling op de garderobe van elke man en er zijn veel manieren om hem te personaliseren, zodat zijn familie altijd in gedachten bij hem is. Voorbeelden hiervoor zijn: ‘We Love You', ‘Family First’ of een achternaam. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken die je nog meer inspiratie zal geven voor gepersonaliseerde mannen armbanden.

 2. Gepersonaliseerde Song

  Als je vader een muzikant is - of gewoon van muziek houdt - dan zal hij een zelf geschreven liedje vast weten te waarderen. Je kunt er een speciaal voor hem laten schrijven en in dit liedje uit zijn geliefde muziekgenre zijn hobby's, speciale interesses en natuurlijk de dierbare mensen in zijn leven laten verwerken. Er zijn een paar verschillende bedrijven die deze service online aanbieden.

 3. Kunstwerk van de Kinderen

  Dit is écht een klassieker! Een kinderkunstwerk waarin de favoriete momenten met papa zijn verwerkt, worden altijd gewaardeerd, of het hierbij nu gaat om een groot canvas schilderij of kunstwerk van je kind of om iets kleiners, zoals een gepersonaliseerde koffiemok. Een dergelijk kinderkunstwerk is ook eenvoudig in ieder cadeau op te nemen met een speciale herinneringskaart die hun papa zal koesteren.

 4. Sleutelbos met Dog Tag Sleutelhanger

  Waarom zou hij die oude sleutelhanger aan de autosleutelbos blijven gebruiken als je daarvoor in de plaats een sleutelhanger met ingegraveerde dog tag voor hem kunt aanschaffen? Er is hierop voldoende ruimte voor een betekenisvol, gepersonaliseerd bericht en je pa zal die altijd bij zich dragen. Bekijk de ksleutelhangers collectie voor nog meer opties.

 5. Ontbijt op Bed

  Iedereen houdt van een ontbijtje, dus ook je vader! Stel hem samen met zijn lievelingsgerechten of kijk op Pinterest voor leuke nieuwe ideeën om Vaderdag extra-speciaal te maken.

 6. Een Creatief Gedicht van de Kinderen

  Oudere kinderen kunnen zelf dierbare rijmpjes bedenken, terwijl jongere kinderen hierbij misschien wat hulp nodig hebben. Schrijf een gedicht op een kaart of laat de kinderen hierbij knutselpapier en andere hobbybenodigdheden gebruiken om iets unieks te creëren. Je kunt het gedicht bijvoorbeeld ook op mooi papier typen en daarna inlijsten en vernissen voor een speciaal cadeau dat hij altijd zal koesteren.

 7. Gepersonaliseerd Kartonnen Fotoboekje

  Pak je hobbyspullen erbij of maak online een boekje met speciale herinneringen voor je vader. Voeg een verzameling aan favoriete foto's toe en je cadeau zal zeker in de smaak vallen.

 8. Koekjes in een Zelfgebakken Koekjespot van de Kinderen

  Waar houdt hij van? Bak een stapel koekjes met de kinderen, decoreer ze eventueel en geef ze in een grote koekjespot. Hij zal er dagen van genieten en de kinderen zullen trots zijn op hun bakkunsten.

 9. Een Gepersonaliseerde Cijferketting

  Voor sportliefhebbers zal een gepersonaliseerde cijferketting zeker een schot in de roos zijn. Of hij nu in een schoolteam of bij een lokale club speelde, hij zal het geweldig vinden om een ketting met een speciaal nummer te dragen.

 10. Hand- of Voetafdrukken van de Kinderen

  Kleine hand- of voetafdrukken zullen hem herinneren aan de vervlogen kinderjaren die zijn kinderen ver achter zich hebben gelaten. Er zijn verschillende manieren om deze vast te leggen en er zijn online tal van tutorials te vinden, waarmee je dit dierbare cadeau zelf voor hem kunt creëren.Of je nu alleen één Vaderdag cadeau kiest of hem op een hele mand met cadeaus trakteert die de kinderen zelf hebben gemaakt en gekocht, hij zal alle aandacht zeker op prijs stellen. Zorg ervoor dat je zijn favoriete maaltijden klaarmaakt of uit eten gaat naar zijn favoriete restaurant!
Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.