Top 10 Sieradentrends Zomer 2017

Top 10 Sieradentrends Zomer 2017

De lente is goed onderweg en niet alleen staan de bloemen in bloei, dat geldt ook voor onze sieradenstijl! Met de hitte van de zomer voor de deur weten we hoe belangrijk het voor je is om de allerlaatste en hipste trends van de catwalks bij te houden. Designers zijn echt niet bang om met mode te experimenteren en hun grenzen te verkennen en zo hoort het ook. Stijl gaat over het verwennen van ons uiterlijk en we hebben de beste 10 manieren in dit Lente-Zomer-seizoen verzameld om dit te kunnen doen.
 1. Chokers

  Nee, die zullen je stijl niet verstikken. Hoewel we deze modetrend uit de 90-er jaren afgelopen seizoen hebben zien herleven en het lijkt alsof deze trend doorzet. Van oorsprong is het een standaard zwart bandje waar we aan gewend zijn geraakt, maar de choker ketting van dit seizoen is wild, excentriek en uitgesproken. Of je nu gaat voor een onderdanige look, een elegant bandje of een cool uiterlijk - jouw choker zal vast en zeker de aandacht trekken als je ergens binnenkomt.

 2. ‘Miss-Matched’ Oorbellen

  We hebben allemaal het ‘mix & match'-motto omarmd, maar nu is de tijd gekomen voor het ‘mix & don't match'-motto. Je denkt dat dit niet kan? Zeker wel! De hipste oorbellentrend van dit seizoen is het combineren van verschillende oorbellen. De een groot en de andere klein...de een kort en de andere lang...alles is mogelijk...begrijp je? Combineer ze met gepersonaliseerde oorbellen en je festivaloutfit is àf!

 3. Hallo Hangers

  We hebben allemaal wel eens gehoord van het gezegde: maak van je hart geen moordkuil. Nou, op dit moment kun je je gevoelens laten zien met een hart aan je ketting. In een wereld waarin alles groter moet zijn, is er geen reden waarom onze hangercollectie hierbij achter zou moeten blijven. De hangers van dit seizoen zijn dus groot en kleurrijk en misschien een beetje zwaar, maar ‘who cares’!


  Ketting met drie schijven Roségoud Verguld Zilver
 4. Earcuffs

  Je hoeft niet meerdere gaten in je oren te laten prikken als je van piercings houdt. Earcuffs zijn geweldig om je oren op te laten vallen. Versier je oren met gekleurde edelstenen, kettinkjes of zigzag-oorbellen - één oor of allebei! Combineer deze look met je haar in een zijscheiding en je bent ‘ready-to-go’. Het is zomer en we zijn er helemaal klaar voor!

 5. Waarom zou je er één kopen

  Heb je wel eens een heleboel armbanden in een winkel gezien die zo geweldig waren dat je geen keuze kon maken? Nou, dat probleem is nu achter de rug! Je kunt ze gewoon allemaal tegelijkertijd gaan dragen. De trend is nu om allerlei soorten armbanden te combineren. Wees niet bang om allerlei stenen, afmetingen en vormen te dragen, want ze geven je arm textuur en stijl!‘Mix & Match’ betekent ook dat je je eigen gepersonaliseerde armband kunt toevoegen aan je eigen unieke stijl!


  Meervoudige Infinity Armband
 6. Massieve Oorbellen

  Dumbo heeft helemaal gelijk: hoe meer onze oren opvallen hoe beter! Met onze oren dit seizoen in de schijnwerpers, bewijzen ze een belangrijke aanvulling te zijn op onze look. Deze trend is niet geschikt voor zwakke oortjes, want ze zullen al die massieve oorbellen moeten dragen! Je prachtige gezicht zal hierdoor nog meer aandacht trekken (zoals het hoort) en deze trend zal je look omlijsten en op laten vallen tijdens het Lente-/Zomer-seizoen.

 7. Like a Prayer

  Omdat Madonna nog steeds hip is, zullen kruisjes dit ook altijd blijven. Hoewel dit een religieus teken is voor het christendom, heeft de evolutie van het kruisje als sieraad hiervan meer een teken van spiritualiteit en solidariteit gemaakt. Eerloos gedragen door Madonna, hebben de kruiscollecties dit seizoen toch weer een comeback gemaakt met nog grotere en brutalere ontwerpen. Van ingelegde stenen in gouden kruisoorbellen tot opvallende Kruis hangers, deze stijlvolle accessoire zal jouw innerlijke karakter uitstralen, ongeacht je religieuze achtergrond.


  Diagonale Kruis Ketting
 8. Enkelbanden

  Met de zomerhitte voor de deur wordt het tijd om je schoenen uit te schoppen en met blote voeten in het zand te lopen. In het zomerseizoen zijn onze voeten eindelijk vrij, dus waarom mogen ze niet van de zon genieten? Hoewel we enkelbanden het meest herinneren als de bandjes die we zelf van katoen maakten op ons 12e verjaardagsfeestje, zijn ze wel degelijk vernieuwd voor de moderne vrouw van 2017. Van kwetsbare kettingen tot met steentjes versierde bandjes, jouw voeten hebben er nog nooit zo mooi uitgezien met de enkeljuweeltjes die we nu op de catwalk zien.

 9. ‘Matchy Matchy’ armen

  In een wereld die gaat voor a-symmetrie is het fijn om een beetje symmetrie terug te vinden. Deze trend zorgt ervoor dat we met beide voeten op de grond blijven staan en onszelf in balans houden met bij elkaar passende armbanden aan iedere arm. Deze symmetrische look past bijzonder goed bij de gepersonaliseerde armbanden met initialen, gecombineerd met chunky bandjes versierd met steentjes.

 10. Kwastjes kettingen

  Met zo'n grote focus op de herleving van de punklook van de 90-er jaren is het fijn om het even wat luchtiger te maken en te weten we nog steeds oog hebben voor onze innerlijke boheemse schoonheid. Deze evoluerende trend is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat onze spirituele gids verbonden blijft met onze modeziel. Versier met kwastjes waar je maar wilt, of ze nu aan je tas hangen, aan je armband of aan je oren bungelen. Laat je innerlijke boheemse schoonheid tot uiting komen.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.