BEVRIJD JE VOETEN – De Ultieme Voorbereiding op de Zomer voor Mooie Voeten

BEVRIJD JE VOETEN – De Ultieme Voorbereiding op de Zomer voor Mooie Voeten

We kunnen weer van de zon genieten en dat betekent dat het tijd wordt om onze winterlaarzen uit te trekken en onze tenen in de openlucht te laten wiebelen. Met de focus van dit seizoen op onze enkel- en voetsieraden gericht, is de tijd aangebroken om onze benen te showen met een frisnieuwe look! Als je je laarzen gaat verruilen voor je zomerschoenen, zorg er dan voor dat je de volgende belangrijke tips niet vergeet om je voeten voor te bereiden op de zomer.
 1. Laat ze ademen!

  Het eerste wat je moet doen voordat je je laat verleiden tot de aanschaf van welk voetsieraad dan ook is: LAAT ZE ADEMEN. Je hebt je benen nu al té lang met de comfortabele katoenen sokjes en hoge enkellaarzen ingepakt en verborgen. Zorg er dus voor dat de huid van je voeten de kans krijgt om te ademen en dat geldt ook voor je kwetsbare teennagels! Eigenlijk adviseren deskundigen dat je je nagels minstens 2-3 dagen nagellakvrij houdt iedere maand.

 2. Neem de puimsteen ter hand

  Nu ze hebben kunnen ademen, kunnen we ze ook eens goed bekijken. Jeetje, wat zijn dat daar onder voor dingen? Het zijn je voeten...en we gaan ze weer laten schitteren. Voor degenen die er de tijd voor hebben of kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling: je kunt je voeten vijf minuten in warm water laten weken (eventueel met een druppel babyolie eraan toegevoegd) en daarna de eeltplekken op je voeten zachtjes masseren met een puimsteen. Voor degenen die liever een snelle behandeling willen: gebruik de puimsteen onder de douche en masseer daar zachtjes je voeten met de steen, nadat je je hebt gewassen. Dit is ook de beste optie voor degenen die geen gedoe willen met een schoonmaak achteraf, dus spoel alles tegelijkertijd onder de douche af. Dit zal je echt opfrissen!

 3. De hipste nagellakkleur

  De nagels van dit seizoen tonen het nieuwe tijdperk van wilde en prachtige ontwerpen, maar een gemeenschappelijke trend die we zien opkomen is de metallic look. Of het nu gaat om de metallic touch op de nagelriem, de metallic gouden of zilveren strips of een basiskleur met een metallic versiering, we weten zeker dat je met metallic kleuren op je mooie tenen nooit zult falen.

 4. Gepersonaliseerde enkelbanden

  We hebben er voor gezorgd dat onze nagels gezond en schoon zijn en in topvorm. Nu zijn je voeten eindelijk klaar voor de laatste zomertouch. De enkelbandentrend is nog maar net personaliseerbaar en we hebben de perfecte collectie voor je gevonden, zodat je iedere enkelband naar eigen smaak kunt personaliseren! Met onze naamkettingen die alleen onze bovenhelft kunnen versieren, kunnen onze enkels nu ook meedoen met al deze fun.

  Geniet van al deze tips om je prachtige voeten op de zomer voor te bereiden, want ze werken toch zo hard voor je. Waarom zou je ze niet verwennen?
Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.