COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Geschiedenis van de Monogram Letters

Geschiedenis van de Monogram Letters

Monogrammen zag men het eerst gezien in de oude Griekse en Romeinse culturen en deze werden door overheersers gebruikt om te kunnen identificeren uit welke regio of van welke heerser munten afkomstig waren. Monogrammen dateren uit de tijd toen de handel veranderde van een ruilhandel naar een monetair systeem. Mensen gebruikten monogrammen als statussymbool met de overtuiging dat een servet, sjaal of ander accessoire met een monogram symbool stond voor hun aristocratie.
  1. Monogram in de Hedendaagse Mode

    Zoals ze ooit werden gebruikt door de ‘high society', zijn monogrammen nu nog steeds een symbool van ‘high fashion’ omdat veel beroemde modehuizen een monogram als hun merkteken hebben. Louis Vuitton en CoCo Channel hebben beiden prominente ontwerpen die nu tot hun klassieke collectie behoren en deze zijn afgeleid van hun monogram. Louis Vuitton is direct herkenbaar door de ‘LV’ waarmee de meeste ontwerpen van deze modegigant zijn gesigneerd, terwijl CoCo Chanel de gekoppelde ‘CC’ die op al haar creaties prijken.


    Populaire Monogram Ketting in 925 Zilver
  2. Monogram Sieraden

    Monogram Sieraden vormen allang een modestatement waardoor mensen hun eigen Gepersonaliseerde Sieraden kunnen creëren. Vroeger was het niet gepast als men zich niet strikt aan de monogrametiquette hield, maar tegenwoordig wordt het veel meer geaccepteerd als je creatief bent met je Initialen Sieraden. Als je de ontwerptaak van je eigen Monogram Ketting of Monogram Armband serieus neemt en precies wilt weten hoe je de initialen kunt samenstellen, verdiep je dan verder in het ontwerpproces door de verschillende lettertypen en afmetingen te bekijken. Dit is namelijk de beste manier om een Gepersonaliseerde Ketting te creëren die er goed uitziet en helemaal van jouzelf is.

Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.