Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Top Bruidsmeisjes Sieraden voor minder dan €40

Top Bruidsmeisjes Sieraden voor minder dan €40

Niets in het leven is zo opwindend als de organisatie van je grote dag. Het hele universum staat in het teken van jouw feest, je soul mate en jullie eeuwigdurende verbintenis. Hoe magischer het moment moet zijn, hoe harder je bruidsteam werkt om het precies zo te maken als jij het wilt… De belangrijkste mensen in dat team zijn jouw zelfgekozen bruidsmeisjes. Zij nemen taken op zich van lang voor je trouwdatum, plannen vrijgezellinnenfeestjes, zorgen dat je mascara niet uitloopt en dat je goed gehydrateerd blijft; zij zijn er altijd en zorgen ervoor dat jij je droomhuwelijk krijgt.

Dit is JOUW dag (en die van je partner, maar vooral de jouwe…), maar als bruid moet je ook de moeite nemen om diegenen te bedanken die dit allemaal mogelijk maakten, de meisjes die je nauw aan het hart liggen. Je bedankt ze niet zomaar voor je huwelijksdag, maar voor jarenlange vriendschap. Je hoeft hiervoor geen gat in het huwelijksbudget te slaan; een kleine maar gepersonaliseerde attentie is perfect voor deze gelegenheid. Dit zijn onze top 4 gepersonaliseerde items voor minder dan €40.
 1. Naam Ketting

  De klassieke Naam Ketting werd een hit in de 90’s met de hitserie Sex in The City, waar het hoofdpersonage Carrie haar naam trots aan een delicaat halskettinkje droeg. Net zoals vele andere stijlen uit de 90’s zien we tegenwoordig een heropleving van de Naam Kettingen, zodat dit een perfect gepersonaliseerd geschenk is voor je beste vriendinnen. Dit zijn onze top 3 stijlen.

 2. Infinity Sieraden Collectie

  Omdat je oneindig veel van je team houdt, is de gepersonaliseerde Infinity Sieraden collectie beslist een topkeuze voor de cadeautasjes van je bruidsfeest. Dit eenvoudige design symboliseert perfect hoe belangrijk ze voor je zijn. Kies de Infinity Zirkonium Ring, Infinity Armband of Infinity Ketting; er zijn geen woorden meer nodig wanneer je je hartsvriendinnen een geschenk geeft dat ze heel hun leven kunnen koesteren.

 3. Geboortesteen Sieraden Collectie

  Niets is meer uniek voor jouw meisjes dan hun verjaardag. Geef ze een betekenisvol geschenk waarin hun geboortesteen verwerkt is, of kies een steen die bij de kleuren van je gevolg past! Dit is hoe dan ook een geweldige manier om de stijl van je bruidsfeest af te maken en tegelijkertijd je meisjes te laten weten hoe bijzonder ze voor jou zijn!

 4. Bar Ketting

  Er is geen betere manier om je team te taggen dan met gepersonaliseerde Bar Kettingen. Zorg dat al je gekozen bruidsmeisjes een herinnering aan jullie vriendschap houden lang nadat de grote dag plaatsvond, door een eigen gepersonaliseerde Bar Ketting die ze hun hele leven kunnen blijven dragen.

Met je grote dag in het verschiet en nog duizend-en-één dingen te doen, beseffen we hoe belangrijk de liefde en steun van je bruidsmeisjes kan zijn. Misschien ben je een echte “Bridezilla”, of wellicht ben jij de coolste aller prinsessen; elke bruid koestert de liefde en steun van haar bruidsteam. Toon jouw team dat je een leven aan herinneringen koestert, inclusief degene die je nog gaat maken, door ze het perfecte gepersonaliseerde sieraad cadeau te doen.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.