Ringen stapelen in stijl

Ringen stapelen in stijl

Met onze vingers stevig om handtassen en mobieltjes geklemd willen we uiteraard dat onze vingers stijl uitstralen. Ringen zijn wellicht geen stijlrevolutie, maar de manier waarop ze gedragen worden is dat zeker wel! Ringen stapelen is de meest recente manier om met je vingers een statement te maken. Het beste aan deze trend is dat je steeds stapelringen kunt toevoegen en je stijl verder ontwikkelen! Bij MijNnaamKetting.nl hebben we stapelringen met Naam, Gepersonaliseerde Geboortesteen Ringen en Gegraveerde Ringen, die jouw stapel een heel eigen stem geven.

Ringenstapel

Zelfstandig naamwoord

 1. Een combinatie van ringen die samen gedragen worden en zo een unieke sieradenstijl vormen.
  "Verdraaid, kijk naar de ringenstapel van dat meisje!"

Synoniemen: ringenstijl, vinger-designs, sieradenstapel, nieuwe trends

Nu we weten waar het over gaat, kunnen we kijken hoe je een fantastische ringenstapel maakt!

 1. Meerkleurige bekoring

  Laat je bekoren door metaalkleuren. Wees niet bang om Zilver, Goud en Rosé-goud te combineren in een meerkleurige stapel. Je kunt alle drie kleuren aan één vinger dragen, of de kleuren combineren en verspreiden over meerdere vingers.

 2. Maak het persoonlijk

  Aanschuifringen met Naam zijn de perfecte manier om indruk te maken op het gebied van stapelen. Zet je gewone ringen extra in de verf met een initiaal- of zegelring. Graveer je eigen naam of die van je geliefden voor de perfecte Mama Ring. Deze bijzondere versiering geeft een eigen, persoonlijke toets aan het ontwerp!

 3. Schoonheden met Geboortestenen

  Naamplaatjes zijn helemaal in tegenwoordig, maar als je op een iets subtieler manier je persoonlijkheid in de verf wil zetten dan neem je best een kijkje in onze Collectie Gepersonaliseerde Geboortesteen Ringen. Maart, augustus, juni… Wij hebben de juiste steen voor meisjes uit om het even welke maand! Elke ring is gezet met de steen of stenen die jij kiest, voor dat vleugje kleur waar we het al over hadden, zodat je een sieraad krijgt waar je altijd blij van wordt!

Bij de samenstelling van een ringenstapel is er maar één regel, namelijk dat er helemaal geen regels zijn. Combineer metalen en kleuren, draag ze hoog of laag op je vinger, zolang jij je er maar goed bij voelt! De hele bedoeling van de stapel is dat jij je er elke dag opnieuw op nieuwe en fantastische manieren mee kunt uiten!
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.