Geboortesteen van september - Saffier

Geboortesteen van September - Saffier

Septemberkinderen valt de eer te beurt de belichaming te zijn van de Saffier geboortesteen. Hoewel deze steen voorkomt in vele verschillende kleuren, is hij het best bekend in de diepblauwe variant. Wanneer je naar een saffier kijkt word je onveranderlijk herinnerd aan eindeloos diepe oceanen of de ogen van je geliefde, omdat de saffier een magisch, mysterieus en koninklijk gevoel oproept bij al wie hem bekijkt. Mijn Naam Ketting biedt een uitgelezen selectie geboortesteensieraden met saffieren, maar laten we eerst een beetje ontdekken over de legenden en hype die deze majestueuze edelsteen omhullen.

Legenden van de Saffier

Volgens de Perzische overlevering rust de wereld op een reusachtige saffier en is het de weerspiegeling van deze kostbare edelsteen die de hemel blauw kleurt. In Indië werden saffieren in een vloeistof gedoopt om veelgevraagde elixers te maken met geneeskrachtige eigenschappen.

En in de mystieke verhalen uit de Birmese cultuur maak je ongetwijfeld kennis met de Siamese kat Sinh, die zijn saffierblauwe ogen van de Godin Tsun-Kyan-Kse kreeg als beloning voor zijn onbevreesd optreden ter bescherming van de Monnik Mun-Ha, die verantwoordelijk was voor de bescherming van haar Lao-Tsun Tempel. Ook vandaag nog zie je Siamese katten met doordringende blauwe ogen de tempel en het terrein errond “beschermen”, hoewel dit kattenras normaal groene ogen heeft! Van elixers over wakende katten en omnipotente weerspiegelingen, de saffier is een steen die we tegenwoordig zeker aan onze sieradencollectie willen toevoegen!

Bangle Armband Met Sapphire Geboortesteen

September Geboortesteensieraden

Al dan niet in september geboren, iedereen verdient het om deel uit te maken van het saffierenfenomeen. Met onze collectie Gepersonaliseerde Geboortesteensieraden geniet je ongetwijfeld van de mystieke kwaliteiten van deze steen. Gepersonaliseerde Ringen zijn perfect om je geliefden te vieren met ontwerpen waaraan je één perfecte saffier kunt toevoegen, of voldoende stenen voor je hele familie! Als je je sieraden het liefst om je hals draagt, bekijk dan zeker onze collectie Geboortesteen Kettingen. Maak elke ketting uniek met een gravering en saffieren geboortesteen zodat dit juweeltje dubbel gedenkwaardig blijft.

En hoewel we allemaal onder de indruk zijn van de kleur van een collectie geboortestenen, vergeten we niet dat geboorte en moederschap hand in hand gaan, wat van onze Moeder Armbanden het perfecte canvas maakt om je eigen geboortesteen ontwerp te creëren.

Met een breed aanbod gepersonaliseerde geboortesteensieraden zul je bij ons zeker het ideale stuk vinden om jouw unieke, krachtgevende sieraad met edelsteen te creëren.Copyright © 2010-2019 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.