De betekenis van de Russische ringketting

De betekenis van de Russische ringketting
Mijn Naam Ketting liet zich voor alledaagse looks inspireren door de Russische cultuur voor het ontwerp van vele verschillende variaties van de traditionele Russische trouwring. Ontdek de unieke betekenis van deze Russische traditie en vind nieuwe en bijzondere manieren om de betekenis van de liefde te vieren.

De betekenis van de Russische ringketting

Wat is de betekenis van deze ketting met 3 ringen? Ze vindt haar oorsprong in de traditie van de Russische trouwring. Een Russische trouwring bestaat uit 3 verstrengelde ringen, typische in wit-, rosé- en geelgoud, en wordt aan de rechterhand gedragen. De drie ringen symboliseren de Heilige Drievuldigheid uit het Orthodox-Christelijke geloof, of staan voor verleden, heden en toekomst van het koppel. De Russische ring kan een bijzondere betekenis hebben voor een echtpaar die hun afkomst willen vieren, of die de Russische cultuur bewonderen. Uit deze rijke traditie werden vele Russische ringsieraden afgeleid, zoals ringen, kettingen, armbanden en oorringen.

EEN HEDENDAAGSE VERSIE

Net zoals bij vele traditionele Russische echtparen, die hun ringen personaliseren met persoonlijke opschriften die de verbintenis tussen bruid en bruidegom symboliseren, kan de Russische ringketting nog aan betekenis winnen door het sieraad te personaliseren met bijzondere boodschappen. Behalve het klassieke wit-, rosé- en geelgouden ringentrio, zijn er Russische ringkettingen in veel verschillende, unieke stijlen. Sommige modellen zijn volledig in rosé-goud, goud, of zilver, in plaats van de drie kleuren; sommige hebben diamanten of een onregelmatig cirkel of 3D-gebogen ontwerp, dunnere of dikkere ringen, geperste modellen, en zelfs modellen met twee of vier ringen, in plaats van de klassieke drie.

SYMBOOL VAN DE LIEFDE

Wie een Russische ringketting draagt is verzekerd van een ontwerp dat zowel tijdloos als innovatief is, een modern en zuiver design dat precies de juiste dosis glamour toevoegt aan jouw garderobe voor alledag. De Russische ringketting met 2 ringen is een moderne uitvoering van het traditionele sieraad, met twee ringetjes die kunnen worden gegraveerd. Personaliseer deze ketting met 2 ringen en maak ze zinvol met jouw naam en die van een dierbare, als betoverend cadeau voor jezelf of een bijzonder iemand. De Ketting met Russische ring en ingravering is een ketting met maximaal drie in elkaar grijpende ringen die kunnen worden gegraveerd, die kunnen worden gepersonaliseerd met de namen van iemands kinderen of bijvoorbeeld drie beste vrienden!

EEN ICONISCHE BENADERING VAN DE KLASSIEKE ROMANTIEK

De traditionele Russische ring staat voor kracht, flexibiliteit, en de zeldzame schoonheid van de ware, zuivere liefde. De drie disc ketting is een perfecte voorstelling van liefde met een nieuwe kijk op de klassieke Russische ring. Met maximaal drie graveerbare ringen kun je dit sieraad personaliseren met de namen van drie mensen die je dierbaar zijn, een gezegde, of drie woorden met een voor jou bijzondere betekenis. De Drie disc ketting in 925 zilver is een ongewone maar buitengewoon coole benadering van de Ketting met Russische Ring en Ingravering. Personaliseer het sieraad met maximaal drie opschriften en geef uiting aan de tijdloze band tussen geliefden!

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.