5 Beste Tips om de Perfecte Sleutelhanger te Kiezen

5 Beste Tips om de Perfecte Sleutelhanger te Kiezen

Je geliefden bewaren de sleutel tot je hart, dus is het wellicht een goed idee om je hart bij je sleutels te bewaren! Daarom zoeken we altijd naar het perfecte sleutelbedeltje wanneer we onze geliefden en vrienden in de watten willen leggen. Zo maak je met een super stijlvol hangertje van een doorgaans alledaags voorwerp een klein maar opvallend aandenken dat ons herinnert aan wat écht telt in het leven.

Stel je voor; je bent al aan de late kant voor die meeting, auditie, om iemand op te halen, of voor een romantischer afspraakje… Opgelaten en zwetend vraag je je af hoe de rest van je dag zal zijn? Je kijkt naar beneden en een glinsterend klein hangertje trekt je aandacht. Dat glanzende lichtstraaltje verzekert je dat het allemaal goed komt. En daarom, beste vrienden, zou iedereen een eigen gepersonaliseerde sleutelhanger moeten hebben.

 1. Hij & Zij

  Onze maatschappij hecht veel waarde aan momenten, en we zijn allemaal op zoek naar bijzondere manieren om onze liefde te tonen! Niets zegt beter “Hij & Zij” dan bij elkaar passende, gepersonaliseerde sleutelhangers. Ondeugende koppels met grijs-getinte passie willen vast de handboeien (Ik neem de rechterhand als jij de linker neemt *knipoog*). Voor hoogbegaafde probleemoplossers zijn er de twee puzzelstukjes die samen een sleutelhanger vormen, en we vergeten uiteraard de mensen niet die letterlijk de sleutel van hun hart willen wegschenken.

 2. Liefdeshartjes & Infinity

  Als je op zoek bent naar het perfecte geschenk om de vrouw in je leven te verwennen, of als je gewoon je eigen liefde wilt vieren, zoek dan niet verder dan de hart sleutelhangers. Met een gepersonaliseerde, gegraveerde sleutelhanger met in elkaar gelinkte of breekbare hartjes toon je je ware gevoelens! Voor een subtieler uitdrukking van liefde draag je de Infinity Sleutelhanger, zodat je steeds een stijlvol, klassiek en tijdloos kleinood binnen handbereik hebt.

 3. Zeg Mijn Naam

  Zeg hem met trots! Jij bent wie je bent, en wie jij bent is volgens mij een geweldig iemand, dus dat mag je best aan de hele wereld tonen! Gebruik je eigen naam om het perfect accessoire te creëren. Dit is meer dan zomaar een sleutelhanger met jouw naam erop; je toont wie jij écht bent.

 4. Zeg Mijn Naam
 5. #Mama

  Als ik aan het moederschap denk, denk ik aan sleutels, sleutels, wonderbaarlijke sleutels; grote sleutels, kleine sleutels, ronde sleutels… OK, er rijmt echt niets op ronde sleutels, maar je begrijpt wat ik bedoel. Je kunt Mama niet beter bedanken dan door haar te herinneren aan jouw waardering. Je kiest uit ontwerpen zoals stambomen, kinderbedeltjes en hangende staafjes; er is iets voor iedere moeder en voor elke stijl!

 6. Verman Je

  Een perfect gepersonaliseerd mannen sieraden is nooit makkelijk te vinden. Daarom creëerde MijnNaamKetting.com een reeks perfecte Mannensleutelhangers. De sleutelhanger met militair herkenningsplaatje is dankzij de eenvoudige, puur mannelijke, generatie-overbruggende stijl veruit de populairste. Het maakt niet uit of je een skater bent, een sportman, muzikant of zakenman, dit item past bij alle stijlen!

Elke sleutel opent een deur, niet enkel naar iets tastbaars, maar eveneens naar de mensen en ervaringen in ons leven. Maak jouw sleutels de mooiste met een perfect en gepersonaliseerd kleinood uit onze Collectie Sleutelhangers.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.