COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Nieuw Jaar, Nieuwe Look

Nieuw Jaar, Nieuwe Look

Nieuwjaar is het beste moment om al de leuke en frisse nieuwe dingen te ontdekken die je te wachten staan. Goede voornemens, beloften en hoge verwachtingen voor al wat we willen bereiken in het nieuwe jaar. Mijn lijstje begint uiteraard met een betere moeder zijn, meer tijd vrijmaken voor mijn vrienden, meer water drinken en leren koken, maar ik ben meer geïnteresseerd in mijn opwindende stijlvoornemens! Het komende jaar brengt een interessante mengeling van nineties stijlen in een nieuw jasje, zoals die van Mijn Naam Ketting, en vernieuwde armbanden en nieuwe collecties, maar één ding is zeker, het wordt een heel persoonlijk jaar. Modetrends komen en gaan als wervelwinden, en dus zoeken we allemaal naar subtiele, sentimentele details die onze stijl uniek maakt en betekenis geeft, toont wie wij zijn en al onze geweldige ervaringen in deze mooie wereld vastlegt. Daarom begint jouw stijlvoornemen voor dit jaar met persoonlijke sieraden.
 1. Kettingen met Naam

  Voor wie het zich niet herinnert, of wie te jong is om het te hebben meegemaakt (is het al zo lang geleden?), Naamkettingen waren een schot in de mode-roos die toen deel uitmaakten van de onnavolgbare stijl van Carrie Bradshaw in de 90’s TV-reeks Sex in The City. De stijl maakt momenteel een ware comeback en steeds meer beroemdheden worden gespot met een gepersonaliseerd naamplaatje om de hals. Wat is eraan veranderd? In navolging van de choker-trend zijn de kettingen nu wat korter, en je kunt creatiever namen kiezen; je kunt nu net zo goed de naam van je kind of huisdier dragen, of zelfs een koosnaampje, in plaats van de klassieke voornaam die je bij je geboorte kreeg. Gepersonaliseerde Kettingen zijn een leuk geschenk om het nieuwe jaar in te luiden, of de ideale manier om jouw unieke stijl te tonen.

 2. Mama weet het Best

  Misschien ben je nog maar pas mama geworden, of je hebt al een hele weg afgelegd in het verraderlijke moederschap; wellicht heb je al kleinkinderen, of misschien wil je gewoon jouw favoriete moeder in de watten leggen… Met sieraden zit je altijd goed. Misschien zit je wat vast in stugge gewoonten, maar je zet je dit jaar beter schrap voor een stijlinjectie met een unieke Mama Ketting of een Gegraveerde Mama Armband die je steeds zal herinneren aan het erfgoed dat je hebt gecreëerd telkens als je ernaar kijkt.

 3. Armbanden & Slavenarmbanden

  Het is moeilijk te voorspellen welk sieraad gedurende het Nieuwe Jaar bij je blijft. Je wilt iets dat toont wie je bent, maar ook wie je wilt zijn. In onze Collectie Gepersonaliseerde Armbanden vindt werkelijk iedereen zijn favoriete stuk. Je vind zonder enig probleem je stijl voor elke dag in onze klassieke Armbanden met Naam. De Infinity trend van het afgelopen seizoen toont nog geen enkel spoor van vermoeidheid, en een nieuwe selectie Gepersonaliseerde Infinity Armbanden ligt klaar om met jou het Nieuwe Jaar in te luiden. Ben je dol op het gerinkel van vele armbanden bij elke beweging van je pols, dan spring je zeker op de stapelarmbanden van dit seizoen, waarmee je elke dag nieuwe combinaties en stijlen kunt verzinnen!

 4. Mooi Geringd

  In een wereld waar selfies en Instagram heersen, zijn onze digitale toestellen een verlenging geworden van onze eigen handen. En hierdoor komen onze vingers meer dan ooit in focus. Het is dus niet verwonderlijk dat stapelringen zo populair zijn geworden. Loop alle trends voorbij en maak jouw stapel heel persoonlijk! Gepersonaliseerde ringen zijn een geweldig accessoire om te combineren en zo uitdrukking te geven aan jouw eigen unieke stijl. Deze ringen zijn eveneens perfect als om cadeau te doen; als alleenstaand geschenk, of voor iemand die een bestaande collectie te vervolledigen heeft.

 5. Eindeloos Stijlvol

  Naamkettingen zullen altijd een klassieker zijn, en Infinity Sieraden hebben de idee van een naam op een sieraad iets verder ontwikkeld en een stuk gecreëerd dat niet alleen persoonlijk is, maar tevens uitdrukking geeft aan een gevoel van eeuwige liefde, toewijding en passie. Infinity Kettingen met Naam en Infinity Armbanden blijven trendsetters; omdat ze er geweldig uitzien, maar ook vanwege hun krachtige betekenis. Als je op zoek bent naar de coolste trend van dit seizoen, ontdek je al gauw dat het symbolisme en de sterke betekenis van Infinity Sieraden in combinatie met hun feilloos ontwerp weer probleemloos de show stelen.

Er zit een heleboel inspiratie in onze stijl voor dit nieuwe jaar, en jouw enige uitdaging bestaat in het vinden van dat ene stuk dat persoonlijk is voor jou. Met naamkettingen, ringen en nog veel meer, zijn persoonlijke sieraden de beste manier om jouw stijl voor het Nieuwe Jaar fris te houden, leuk en uniek!
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.