COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Het Perfecte Valentijnsgeschenk voor Hem vinden

Het Perfecte Valentijnsgeschenk voor Hem vinden

De tortelduifjestijd nadert, en je vraagt je wellicht af met welk geschenk je best “Ik Hou Van Je” zegt. Voor wat betreft geschenken geven, of beter geschenken ontvangen, zijn er twee soorten mensen. Er zijn mensen die hints geven, briefjes achterlaten of gewoon zeggen wat ze willen, en er zijn mannen – die niet kunnen toegeven, niet zeker zijn of denken dat het ze niets kan schelen. Maar dames weten beter… het kan ze wel degelijk schelen. Deze Valentijn, op 14 februari, zorg Mijn Naam Ketting voor jouw Valentijngeschenk voor hem. Met een ruime keuze aan stijlvolle, klassieke en gepersonaliseerde accessoires vind je heel makkelijk dat ene item waarmee je laat zien dat hij jouw alles is!

GI JOE

Voor de actieve man die graag Street combineert met een tikkeltje elegantie kiezen wij steevast voor de populaire Dog Tag Kettingen. Voor mannen met een rijpere stijl kies je voor het klassieke zilveren plaatje met een naam of boodschap erin gegraveerd, maar als jouw skater boy het liever iets ruiger heeft, kies je voor een ontwerp met zwart-rubberen demper en klassieke naam en datum gegraveerd. Dit duurzame accessoire kan zichtbaar voor iedereen gedragen worden, of onder de kleding, voor altijd dicht bij het hart. Hij is vast dol op dit betekenisvolle geschenk dat misschien ooit een erfstuk wordt!

Gegraveerde Manchetknopen

Bij een herenpak zijn het de kleinere details die de verschillende stijlen onderscheiden. De knopen, zakken, hoe de mouw net boven de pols zit zodat de hemdsmouw perfect tot zijn recht komt. Deze aandacht voor kleinere details maakt de manchetknoop een uiterst belangrijk mannensieraad. Gegraveerde Manchetknopen zijn het perfecte geschenk waarmee je ervoor zorgt dat zijn pak steeds op en top verzorgd is. Ze kunnen gegraveerd worden met initialen of monogrammen en je vindt makkelijk een bijzonder ontwerp dat altijd modieus zal zijn. Bovendien zal hij zich er werkelijk uniek mee voelen – want zoals je weet – er is niemand zoals jouw man!

Herenarmbanden

Weet je nog steeds niet welk accessoire te kiezen voor je man? Stel je even voor… Telkens wanneer jouw man zijn hand uitsteekt om die van een ander te schudden, ongeacht of hij houdt van ruig, sterk of delicaat (jouw man is jouw man!), toont hij een waardevol armsieraad, en wij zorgen ervoor dat het volledig gepersonaliseerd is! Gepersonaliseerde Herenarmbanden zijn het perfecte cadeau dat hij elke dag en bij elke stijl kan dragen. Tussen klassieke Armbanden met Naam en dikke lederen bandjes met gegraveerde monogrammen vind je makkelijk een stijl die zowel comfortabel als praktisch is, en tegelijkertijd toont hoeveel je van hem houdt.

Gepersonaliseerde Sleutelhangers

Sleutels zijn wellicht het meest onderschatte accessoire dat we kennen. Huissleutels, de sleutels van je fiets, auto, motorfiets, kantoor, of gewoon de hele rinkelende sleutelbos bij elkaar; sleutels horen bij het leven (de belangrijkste is de sleutel tot je hart!). Je hebt je man misschien al voorzien van elk denkbaar accessoire, of hij is niet het type dat sieraden draagt… Sleutelhangers zijn dan de perfecte oplossing. Gepersonaliseerde sleutelhangers passen bij elke stijl – Street, business, onopvallend, superelegant of helemaal te gek!

Als je op zoek bent naar een Valentijnsgeschenk voor Hem denk je best aan datgene wat hem uniek maakt. Toon je liefde en respect voor hem met Persoonlijke Sieraden. Met een keuze aan Dog Tag Kettingen, armbanden, manchetknopen en nog veel meer is het niet moeilijk om het perfecte herenaccessoire te vinden dat zowel stijl als betekenis heeft.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.