JE PERSOONLIJKE
NAAMKETTING
Het Perfecte Geschenk voor Valentijnsdag

Het Perfecte Geschenk voor Valentijnsdag

14 februari is niet zomaar een dag in het jaar. Op deze datum wordt liefde verklaard, vullen we onze harten en hangt er romantiek in de lucht. Op Valentijnsdag halen we diep adem en vieren we degenen waar we echt van houden. Liefde voor je partner, je familie en niet te vergeten, liefde voor jezelf! Het is al lang een gewoonte om al deze liefde te vertalen naar een klein schitterend geschenkje, en wij gaan zeker niet tegen deze traditie in! Jaar na jaar proberen we nieuwe en inventieve manieren te bedenken om onze geliefden te tonen hoeveel we om ze geven, en dit jaar zoeken mensen meer en meer naar unieke en persoonlijke geschenken. Gepersonaliseerde Sieraden zijn perfecte Valentijnsgeschenken; je toont de ontvang(st)er hoe bijzonder en uniek hij/zij is, en dat je de tijd genomen hebt om speciaal voor haar/hem een uniek stuk te creëren!

Dit is mijn Top 5 Gepersonaliseerde Sieraden om op Valentijnsdag Cadeau te Doen

 1. Kettingen met Hartjes

  Misschien lijkt het een beetje cliché om een hartje cadeau te doen; er is echter niets gewoons aan de MijnNaamKetting Collectie Gepersonaliseerde Kettingen met Hartjes. Met een ruime keuze aan ontwerpen met één of twee hartjes, kun je elk stuk ook nog eens personaliseren met een gravering of geboortestenen. Geef deze Valentijn je hart cadeau en het zal voor eeuwig gekoesterd worden.

 2. Infinity Sieraden

  De betekenis van het Infinity symbool is de eeuwige liefde, romantiek en toewijding. Deze symboliek maakt het een passend geschenk op Valentijnsdag, de dag waarop we de eeuwige liefde en toewijding vieren. Het Infinity symbool werd geïntegreerd in sieraden van Gepersonaliseerde Infinity Armbanden tot Infinity Kettingen met Naam om een uniek stuk te creëren dat zowel stijlvol als trendy is, en uitdrukking geeft aan jouw eeuwige liefde

 3. Sieraden voor Koppels

  Zijn jullie het stel dat bij elkaar passende Kersttruien en pantoffels draagt? Dan vallen jullie vast voor de bij elkaar passende Sieraden voor Koppels! Sleutelhangers voor Koppels, een gepersonaliseerde Gebroken-Hart Ketting, of Yin & Yang Kettingen – wat is romantischer dan weten dat je elk een stukje van elkaars hart draagt?

 4. Geef een Ring

  De Ring zelf staat al lang symbool voor toewijding; voeg er een gravering aan toe en je hebt een uniek juweel dat stijl en symboliek combineert. In de Collectie Gepersonaliseerde Ringen vind je het perfecte geschenk voor jouw geliefde, een tijdloos geschenk dat zich makkelijk met andere stukken laat combineren en voor altijd een herinnering blijft aan deze bijzondere dag!

 5. Armbanden Collectie

  Je bent nog niet echt klaar om een ring te geven maar je wilt haar toch tonen hoeveel je van haar houdt? Bekijk dan zeker de Collectie Gepersonaliseerde Armbanden. Voor vrouwen met een rijpere stijl kies je een klassieke ID Armband; als je de liefde van je hele familie viert dan kies je voor een Stamboom Armband met geboortestenen, en voor het meisje met de ongedwongen stijl ga je voor een Gepersonaliseerde Slavenarmband of een Koordarmband. Elk geschenk zal bijzonder zijn omdat het speciaal voor haar gemaakt is

Elke Valentijnsdag is een gelegenheid om te tonen hoeveel we van onze partner houden en hoezeer we ze op prijs stellen. En hoewel onze liefde ongetwijfeld alle geschenken en bloemen overstijgt, willen we toch iets geven dat zo goed mogelijk uitdrukking geeft aan onze gevoelens. Door een gepersonaliseerd geschenk te geven weet ze dat je over het geschenk hebt nagedacht, en krijgt ze een sieraad dat ze voor altijd kan koesteren.Copyright © 2010-2018 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.