Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Welk Sieraad is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag

Welk Sieraad is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag?

Trakteer deze Valentijnsdag je geliefde met een verbluffend cadeau. Zoete snoep en romantische bloemen zijn traditionele geschenken, maar beide zijn niet erg duurzaam! Gepersonaliseerde sieraden houden jou in gedachten, de hele dag lang. Dit is het valentijnscadeau dat blijft geven! Maakt niet uit voor wie je een perfect cadeau zoekt voor Valentijnsdag, je wederhelft, een ouder, je bestie of jezelf (en daar is niks mis mee!), met een sieraad zit je altijd goed, vooral als je het tot in de puntjes hebt gepersonaliseerd.

Deze vijf toppers zijn het overwegen meer dan waard.

 1. Kettingen met Hartje

  Niets toont jouw gevoelens duidelijker dan een hartvormig sieraad. MijnNaamKetting biedt met gepaste trots gepersonaliseerde kettingen met hartje die een zoete, duidelijke boodschap dragen. Hoewel het idee van een hartvormige doos bonbons zeker een cliché is, zijn deze prachtige sieraden uniek dankzij de bijzondere details, zoals gravering, geboortestenen en nog veel meer. Volledig calorievrij, kun je ze altijd en overal dragen, zelfs tijdens de periode na de feestdagen, wanneer de meesten onder ons een beetje beter op ons gewicht letten dan anders!

 2. Infinity Sieraden

  Ongeacht of ze een voorkeur hebben voor een gepersonaliseerde Infinity armband of voor een Infinity ketting met naam, dit cadeau paart unieke details aan een trendy profiel. Dankzij de bijzondere betekenis en de veelzijdige draagbaarheid zal het Infinity sieraad nu en nog vele jaren plezier geven, terwijl het de gedachte aan jullie bijzondere band blijft uitdragen. Dit symbool is gracieus en elegant, en draagt vele betekenissen, zoals liefde, romantiek, eeuwigheid en toewijding. WAT BETEKENT HET INFINITY TEKEN? Ontdek het in onze gids

 3. Koppel Sieraden

  Herinner jij je nog de klassieke, gepersonaliseerde gebroken hart ketting? Wij zijn er dol op, en jij zult dat ook zijn! Als dit model je niet meteen kan bekoren, zijn er vele opties die je kunt overwegen. Ons koppel sieraad is een leuk geschenk voor die ene die jouw wereld compleet maakt, en dat kan in de vorm van een hanger, armband, of coole Yin Yang ketting. Dit sieraad draagt een duidelijke boodschap en houdt een klein stukje van jou dicht bij het hart van je geliefde.

 4. Geef een Ring

  De ring is een klassiek symbool van toewijding, en Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om een gepersonaliseerde ring te geven die jullie gevoelens voor elkaar symboliseert. Deze ring wordt gegraveerd met een naam of liefdesboodschap, en doet ondertussen dienst als stijlvol accessoire dat je alleen kunt dragen of in een stapel met andere ringen. Wil je graag een beloftering geven? Dit is het perfecte moment! Eveneens geschikt om je moeder te verwennen met een ring die haar herinnert aan de kleintjes die ze in haar hart draagt.

 5. Armbanden Collectie

  Nog niet helemaal bereid om een ring aan haar vinger te schuiven? Ook dan kun je een cadeau geven dat je liefde en waardering toont zonder de sprong naar het altaar te maken. Onze gepersonaliseerde armbanden zijn perfect voor iedereen op jouw geschenkenlijst, en dat kan je wederhelft zijn, een ouder, een beste vriend(in), of zelfs een broer of zus! Van eenvoudig tot elegant, onze collectie bevat modellen die elk hart een beetje sneller doen slaan.

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je genegenheid te tonen. Maakt niet uit of het om een gloednieuwe relatie gaat of dat jullie al eeuwen samen zijn, je geliefde waardeert gegarandeerd de zorg die je besteedt aan de keuze van een tijdloos en duurzaam cadeau dat elke outfit er wat opwindender laat uitzien.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.