Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

De 10 beste gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag

De 10 beste gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag
Moederdag komt eraan, en dit jaar wil je Mama verrassen met een gepersonaliseerd cadeau, iets bijzonders voor Mama waarmee je meer zegt dan je met een gewoon cadeau kunt. Dit is een cadeau waar jij een stuk van jezelf instopt, en een prachtige manier om haar te tonen hoe veel je om haar geeft en dat je aan haar denkt. Dit cadeau wordt blijvend gewaardeerd.
Ontbijt op bed

1. Ontbijt op bed

Je begint Mama's bijzondere dag met ontbijt op bed; een klassieker die altijd wordt gewaardeerd! Breng haar de zoete of hartige dingen waar zij van houdt, of een combinatie van beide; Mama is er DOL op!

Bijzondere theemelanges

2. Bijzondere theemelanges

Drinkt jouw Mama graag thee? Maak dan eens je eigen melange, zoals groene thee met limoen en gember. Je kunt er zelfs een supplement aan toevoegen dat een goede stemming of een rustige geest bevordert.

Plakboek

3. Plakboek

Een plakboek voor Moederdag is een prachtige manier om foto's van Mama met haar familie en vrienden op een persoonlijke en creatieve manier in de verf te zetten. Als jouw allermooiste herinneringen met Mama er inzitten, heeft zij een aandenken dat ze nog jaren zal koesteren.

DIY-schappen

4. DIY-schappen

Monteer schappen om de kamer te versieren, en die ruimte bieden voor snuisterijen, reissouvenirs en kleine planten. Ze zal nooit de attentie (en het werk!) vergeten die jij in dit zinvolle geschenk hebt gestopt.

5. Ketting voor Mama

Met een ketting voor Mama zit je altijd goed. Voeg er graveringen aan toe, de namen van haar kinderen, of zelfs hun geboortesteentjes, als aandenken aan haar geliefden. Zij stelt de aandacht op prijs die je besteedde aan dit gepersonaliseerde cadeau. Onze favorieten zijn bijvoorbeeld onze Verweven Drie Harten Ketting voor Mama en Ketting met Russische Ring en Ingravering.

Gezellige mokhoes

6. Gezellige mokhoes

Naai een mokhoes met een kleurrijk stofje dat haar dag opfleurt! Je creatieve DIY-cadeau houdt haar drankje warm terwijl zij lekker koel blijft. Telkens wanneer Mama 's ochtends aan haar koffie of thee nipt, zal ze aan je denken!

Tafelloper met foto's

7. Tafelloper met foto's

Ontwerp een tafelloper met familiefoto's van bijzondere gelegenheden, zoals familiereizen, verjaardagen en avonturen in open lucht. Je kunt de loper zelfs elk jaar bijwerken met foto's van eerdere familiebijeenkomsten, zoals zomerbarbecues of een kerstdiner. Mama haalt deze bijzondere decoratie tevoorschijn voor feesten en familiebijeenkomsten.

Een schotel voor haar schatten

8. Een schotel voor haar schatten

Deze schotel is de beste plek voor haar sieraden en hebbedingetjes. Met een inspirerende quote en een prachtige achtergrond is Mama gegarandeerd trots om deze schotel een ereplek te geven!

Tuinstenen

9. Tuinstenen

Met enkele hart- of ovaalvormige tuinstenen breng jij wat liefde in haar tuin! Personaliseer de stenen met haar favoriete quote of een zinvolle boodschap voor Moederdag. Zo denkt ze aan jou telkens ze bloemen plant of water geeft.

Bureaukalender

10. Bureaukalender

Met een prachtige bureaukalender vergeet Mama geen belangrijke data zoals verjaardagen en jubilea. Personaliseer de kalender met foto's van speciale herinneringen om elke dag van haar jaar op te fleuren!

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.