COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

De betekenis van de geboortesteen april

De betekenis van de geboortesteen april
Daar de lente eindelijk is aangebroken, fluiten de vogels en glanst de zon tussen de wolken, net genoeg om te schitteren op je oogverblindende, doorzichtige kristallen sieraden. Deze geweldige geboortesteen april zal alle energie geven voor de komende opwindende warme maanden.

DE GESCHIEDENIS ACHTER HET DOORZICHTIG KRISTAL

De geboortesteen van april wordt door velen het 'universele kristal' of het 'perfecte juweel' genoemd, omdat dit zeszijdige prisma van puur licht en energie alle kleuren van het lichtspectrum kan bevatten. In de oudheid Dacht men dat rots kristal ijs was dat never smelt. Het is ook piëzo-elektrisch en pyro-elektrisch, wat betekent dat het warmte of druk in elektromagnetische energie kan veranderen. Het wordt tegenwoordig gebruikt in allerlei functies, zoals microfoons of horloges.

UNIEK IN SCHOONHEID

Deze buitengewone edelsteen wordt zeer gewaardeerd voor zijn ijzige schoonheid en zal subtiel op de huid schijnen als het licht erop valt. Het kanaliseert een warmte die krachtig genoeg is om energie te geven. De tinten van het heldere kristal, die romantisch en vrouwelijk zijn, zien er prachtig uit in combinatie met een wit ensemble, waardoor de steen echt tegen het wit glanst en perfect is voor de zomerlook.

DE BETEKENIS ACHTER HET DOORZICHTIG KRISTAL

Doorzichtig kristal wordt door culturen over de hele wereld hoog gewaardeerd. In de oude Japanse mythologie werd bijvoorbeeld aangenomen dat het heldere kristal was gemaakt door de adem van een witte draak en het betekende perfectie. Men geloofde ook dat het de geest met het goddelijke verbond, kracht en helderheid schonk aan individuen en genezing bevorderde. Het heldere kristal staat bekend om zijn positieve en krachtige helende eigenschappen. Het wordt een meester-genezer genoemd. Ouden waren van mening dat dit kristal elke honderd jaar ademde.

EEN MEESTER REINIGER

Omdat het doorzichtig kristal bedoeld is om negativiteit te elimineren en negatieve energie op te ruimen, zuivert de steen op mentaal, spiritueel en fysiek niveau. Een geweldig idee is om een doorzichtig kristal in de familiekamer te plaatsen of daar waar u en uw dierbaren de meeste tijd doorbrengen. Het doorzichtig kristal zorgt voor harmonie in het gezin en beschermt het huis. Dit is de reden waarom doorzichtig kristallen sieraden zo'n geweldig cadeau zijn om iemand die in april is geboren te geven. Laat haar haar dierbaren dichtbij houden terwijl ze zo'n speciaal stuk draagt.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.