COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

DE SMARAGD: BETEKENIS EN KLEUR VAN DE GEBOORTESTEEN VAN MEI

De smaragd: betekenis en kleur van de geboortesteen van mei
De maand mei is overweldigend geliefd. Waarom? Ze is het hart van de lente, de vogeltjes fluiten en het gras is groener dan ooit; het is dan ook passend dat de is levendige smaragd de geboortesteen is van de maand mei. Deze edelsteen wordt in verband gebracht met onvoorwaardelijke liefde, volgens oeroude legenden beschermt hij tegen het kwaad, en hij heeft een unieke geschiedenis en betekenis. Bij MijnNaamKetting dragen de smaragd sieraden de verrukkelijke smaragd door onze collectie. Mei-meisjes, bij ons zit je goed!
Verweven Drie Harten Ketting met Geboortestenen in Goudkleur

Geschiedenis van de geboortesteen van mei

Smaragd komt van het Griekse woord “Smaragdos”, wat zoveel betekent als “groene steen”. Smaragden werden al in 300 VC gedolven, en ze werden gedragen in het Oude Griekenland en het Oude Rome. Volgens schattingen zijn de oudste smaragden 2,97 miljard jaar oud. Europeanen ontdekten de aantrekkelijke edelsteen toen de Spanjaarden in de 15de eeuw Zuid-Amerika binnenvielen, waar de Inca’s al honderden jaren smaragden wisten te waarderen In die tijd werden smaragden ook aanbeden door de Mogul-keizerrijken van India, die diep geloofden dat dit juweeltje bescherming van de goden bood.

Slavenarmband met Kinderbedeltjes - geelkleurig messing

Betekenis van de Smaragd

Aan de smaragd worden mystieke krachten toegeschreven, bescherming tegen schade, ziekten genezen, afweren van het kwaad, en het vermogen om de toekomst te voorspellen en de waarheid te zien. De zalvende groene glans werd verondersteld paniek te voorkomen en ervoor te zorgen dat de drager in een staat van pure kalmte bleef. In oude culturen vertegenwoordigde de smaragd Venus, de godin van liefde en schoonheid, waardoor de edelsteen de verpersoonlijking werd van de romantiek. De Oude Egyptenaren, die enkele van de eerste smaragdmijnen hadden, dweepten zodanig met de smaragd dat ze mummies met de steen begroeven als symbool van de eeuwige jeugd.

Sterling Zilveren Mamaketting met Geboortesteentjes in een Hartje

Fans van de Smaragd

Cleopatra aanbad smaragden, net zoals Elizabeth Taylor, die legendarische smaragden droeg tijdens de opnamen van Cleopatra. De betoverende first lady, Jackie Kennedy had een schitterende verlovingsring met smaragden en diamanten. En in één van de beroemdste liefdesverhalen uit 1936, vroeg Koning Edward VIII van Engeland Wallis Simpson ten huwelijk met een legendarische, negentien karaats smaragd ring waarin stond gegraveerd: “We are ours now” (“Nu zijn we van ons”). Tegenwoordig zijn het beroemde, stijlvolle Hollywoodsterren zoals Olivia Wilde en Halle Berry die adembenemende verlovingsringen met smaragden dragen.

Zilveren (0.925) Staaf Ketting met Geboortesteen

Mooie momenten vieren met smaragdens

Belangrijke mijlpalen worden best gevierd met zinvolle cadeaus. De verticale Sterling zilveren bar ketting met Swarovski is precies het juiste cadeau voor iemand die voor jou belangrijk is, of om voor jezelf te creëren, vooral als je in mei jarig bent! Aan elke bar kan een naam en geboortesteen worden toegevoegd. Dit is een geweldig cadeau dat partners aan elkaar kunnen geven als symbool voor hun unieke band met de steen van de maand waarin ze jarig zijn. Deze sierlijke ketting is een geweldig kleinood dat nog jaren zal worden gekoesterd.

Vergulde Stamboomketting met Hartje en Geboortestenen

De intrigerende en aantrekkelijke edelsteen

Families zijn zoals takken aan een boom; ze groeien in verschillende richtingen, maar hun wortels blijven dezelfde. Hoe kun je beter je familie eer betuigen dan met een teken van liefde dat de band tussen jullie vertegenwoordigt? Bij de Stamboom smaragd ketting met hartje kies je Swarovski-kristallen die de geboortemaand van elk familielid voorstellen, en worden al hun namen gegraveerd. De Gegraveerde Mama-ketting met smaragd ketting in Sterling zilver heeft een hartvormige hanger die kan worden gegraveerd met de namen van alle gezinsleden, inclusief een geboortesteen voor al hun geboortemaanden. Deze twee kettingen zijn originele en onvergetelijke cadeaus waarin de opvallende en gepolijste smaragd voor moeder of een ander gezinslid dat jarig is in mei wordt omringd door de geboortestenen van de rest van het gezin. Deze cadeaus gaan recht naar het hart van de ontvanger en symboliseren moeiteloos het gezin, zodat ze voor altijd samen zijn in een heel bijzonder sieraad.

Stapelbare naamring met geboortesteen

De kleurrijkste van alle maanden

This Leef voor momenten die je in woorden KUNT vatten. De Stapelbare naamring met geboortesteen is een innoverend, modern cadeau voor een dierbare vriend of familielid. Deze geboortesteenring wordt gegraveerd met de naam van de krijger, en je kunt hem stapelen met andere ringen met andere namen van dierbaren en hun geboortestenen. Deze strakke, moderne ring kan zelfs worden gestapeld met woorden die inspireren of een glimlach op haar gezicht toveren. Woorden zoals “leef, lach, glimlach”, of zelfs “liefde groter dan woorden” zijn geweldig om te graveren, naast haar smaragd steen.

Welk cadeau je ook kiest, we herinneren je eraan dat je geen mei-baby hoeft te zijn om deze prachtige edelsteen te dragen; de uitstraling van de smaragd blijft immers voortdurend groeien.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.

Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.