COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

GEBOORTESTEEN VAN JUNI: DE VERSCHILLENDE BETEKENISSEN

Geboortesteen van juni
Wie in juni werd geboren, profiteert van een heel bijzondere maand, want er worden twee geboortestenen mee geassocieerd. De geboortestenen van juni omvatten de zeldzame, van kleur veranderende alexandriet en de roomkleurige parel, wat jou twee uitstekende, stralende edelstenen geeft om uit te kiezen in functie van je stemming en stijl. De collectie geboortesteen kettingen en andere geboortesteen sieraden van Mijn Naam Ketting biedt een selectie delicate ontwerpen met edelstenen die speciaal voor jou werden ontworpen!
Puzzel Sleutelhangers voor Koppels met Geboortesteen in 925 Zilver

GESCHIEDENIS VAN DE GEBOORTESTENEN VAN JUNI

Het zeer zeldzame alexandriet werd voor het eerst ontdekt in 1834 in het Oeralgebergte; deze bijzondere steen verandert van kleur van een blauwachtig groen onder neonlicht naar paars-rood in gloeilamplicht. Dit is het gevolg van een ongewone chemische samenstelling waardoor de steen een van de duurste en zeldzaamste geboortestenen is. Parels zijn de enige edelstenen die door levende wezens worden gemaakt, door weekdieren. Natuurlijke parels, de meest waardevolle, zijn beperkt tot de wateren van de Perzische Golf, zoetwater cultuurparels komen uit China en zuidzeeparels worden gekweekt langs de noordwestelijke kustlijn van de Filippijnen, Indonesië en Australië.

Vergulde Mamaketting met Geboortesteentjes in een Hartje

EEN DELICATE KLEURTOETS

Alexandriet is een zodanig zeldzame edelsteen die als waardevoller dan de meeste edelstenen geldt, waardoor de lichte amethist voor veel juweliers een aanvaardbaar substituut is. Deze licht-violette variëteit van kwarts is een perfect geschenk voor een geliefde. Is er een betere manier om iemands geboortemaand te vieren dan met een ingewikkeld aandenken dat hun naam en geboortesteen bevat en die van al hun dierbaren? De Vergulde Mamaketting met Geboortesteentjes in een Hartjeis is een heerlijke schat. Met de hartvormige hanger en stralende edelstenen, draagt ze wie haar dierbaar is bij haar hart, terwijl zij straalt met haar eigen lichte amethist.

Mama Sieraden – Babyvoeten Ketting met Goud Verguld

EEN SYMBOOL DAT KRACHT GEEFT

Moeder worden is de dankbaarste zegening ter wereld. Moeder zijn betekent dat je hart niet langer van jou is, het gaat waar je kinderen gaan. Met de Mama Sieraden – Babyvoeten Ketting met Goud Verguld brengen je voeten je waar je hart naar toe wil. Personaliseer op een heel nieuw niveau, met een unieke herinnering aan de liefde voor je kinderen. Deze mama ketting bestaat uit 3 verschillende babyvoeten waarop je de namen van je kinderen kunt graveren, en waaraan je hun geboortestenen kunt toevoegen. Vier jouw juni-kindje of eender wie van je kinderen, met een kostbaar cadeau om te koesteren.

Naam ring met één steen - 18k geelgoud verguld

BETEKENISSEN VAN DE GEBOORTESTENEN VAN JUNI

Alexandriet staat symbool voor concentratie en leren en wordt geacht de verbeelding te inspireren en de intuïtie te versterken. De steen wordt ook beschouwd als een goed voorteken van geluk en succes. De steen doet de romantiek opvlammen en brengt vreugde aan mensen met te veel zelfdiscipline. Oude volkeren uit het Midden-Oosten geloofden dat parels tranen waren die uit de hemel waren gevallen en die onschuld, nederigheid en zuiverheid vertegenwoordigen. Er wordt aangenomen dat iemand die parels draagt gezegend zal zijn met gezondheid en wijsheid, voorspoed en leven, en dat de steen het gezichtsvermogen verbetert en depressie verlicht.

Uitgesneden Familie Stamboom Ketting met Geboortestenen

TWEELINGEN EN KREEFTEN: GELUKKIGE VERJAARDAG

Kalm blijven, je bent jarig deze maand! Je kunt jouw dag niet beter vieren dan met je familie. Familie is waar het leven begint en de liefde nooit eindigt. De Uitgesneden Familie Stamboom Ketting met Geboortestenen is een boeiend symbool van sterke wortels die prachtige bladeren produceren. Zet de familiebanden in de verf door de naam van elk gezinslid te graveren, inclusief hun geboortestenen. Niets verenigt ons zoals de liefde.

Met een beter begrip van de betekenissen achter de geboortestenen van de maand juni vier jij jezelf of een dierbare door herinneringen voor altijd te vatten met sieraden die de belofte in zich houden dat je samen sterker bent dan alleen.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.

Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.