Samen zijn we sterk: De productie gaat gewoon door. Zie meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
De Infinity-Ring: Een heel bijzonder sieraad met vele betekenissen

De Infinity-Ring: Een heel bijzonder sieraad met vele betekenissen

In de wiskunde betekent “infinity” voor altijd. Het sierlijk vloeiende symbool maakt deel uit van veel Mijn NaamKetting-ontwerpen, en belichaamt al decennialang gebruikt de eeuwige liefde. Zonder begin en zonder einde ziet deze liggende acht er soepel en elegant uit, en is het een echte blikvanger. Maar waar staan infinity sieraden dan voor, behalve voor een duurzame, liefdevolle band? Hier zijn wat ideetjes.

Bezegel je vriendschappen met een ring

Een vriendschap is een bijzondere band die mag worden gevierd. Het traditionele, achtvormige symbool verpersoonlijkt de kracht en schoonheid van de relatie, ongeacht of de ring die je kiest jullie namen of initialen draagt, of woorden die voor jullie bieden een bijzondere betekenis hebben. De woorden die je kiest kunnen een deel van een onderling grapje zijn of iets serieuzers, maar ze zijn persoonlijk voor jullie en brengen hulde aan jullie vriendschapsband! Een rosé-gouden infinity-ring is wellicht perfect om te delen, omdat hij even zinvol als trendy is.

Familie is voor altijd

Net zoals met bijzondere vrienden die je maar een keer in je leven ontmoet, delen familieleden een buitengewone band. Je wilt wellicht de band met je moeder of grootmoeder vieren, je favoriete tante of je zus en dat doe je met een gouden infinity-ring. Je bent misschien zelf Mama of Tante en je wilt je liefde delen met je dochter of nichtje.

Niets zegt: “Voor Eeuwig” als een Infinity-ring

Ten slotte is deze tijdloze stijl perfect als beloftering, of om een jubileum te vieren met je geliefde. Met de hedendaagse technieken kun je de ring personaliseren met bijzondere data, gekke koosnaampjes en andere geheimpjes, gegraveerd aan de binnenkant van de ring. net zoals wat het symbool belichaamt, zijn de mogelijkheden om uiting te geven aan je gevoelens eindeloos!

De specifieke betekenis van de ring ligt tussen de persoon die hem geeft en degene die hem gaat dragen. Met talloze stijlen en afwerkingen om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.