De Infinity-Ring: Een heel bijzonder sieraad met vele betekenissen

De Infinity-Ring: Een heel bijzonder sieraad met vele betekenissen

In de wiskunde betekent “infinity” voor altijd. Het sierlijk vloeiende symbool maakt deel uit van veel Mijn NaamKetting-ontwerpen, en belichaamt al decennialang gebruikt de eeuwige liefde. Zonder begin en zonder einde ziet deze liggende acht er soepel en elegant uit, en is het een echte blikvanger. Maar waar staan infinity sieraden dan voor, behalve voor een duurzame, liefdevolle band? Hier zijn wat ideetjes.

Bezegel je vriendschappen met een ring

Een vriendschap is een bijzondere band die mag worden gevierd. Het traditionele, achtvormige symbool verpersoonlijkt de kracht en schoonheid van de relatie, ongeacht of de ring die je kiest jullie namen of initialen draagt, of woorden die voor jullie bieden een bijzondere betekenis hebben. De woorden die je kiest kunnen een deel van een onderling grapje zijn of iets serieuzers, maar ze zijn persoonlijk voor jullie en brengen hulde aan jullie vriendschapsband! Een rosé-gouden infinity-ring is wellicht perfect om te delen, omdat hij even zinvol als trendy is.

Familie is voor altijd

Net zoals met bijzondere vrienden die je maar een keer in je leven ontmoet, delen familieleden een buitengewone band. Je wilt wellicht de band met je moeder of grootmoeder vieren, je favoriete tante of je zus en dat doe je met een gouden infinity-ring. Je bent misschien zelf Mama of Tante en je wilt je liefde delen met je dochter of nichtje.

Niets zegt: “Voor Eeuwig” als een Infinity-ring

Ten slotte is deze tijdloze stijl perfect als beloftering, of om een jubileum te vieren met je geliefde. Met de hedendaagse technieken kun je de ring personaliseren met bijzondere data, gekke koosnaampjes en andere geheimpjes, gegraveerd aan de binnenkant van de ring. net zoals wat het symbool belichaamt, zijn de mogelijkheden om uiting te geven aan je gevoelens eindeloos!

De specifieke betekenis van de ring ligt tussen de persoon die hem geeft en degene die hem gaat dragen. Met talloze stijlen en afwerkingen om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.