COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

De iconische Carrie naamketting

De iconische Carrie naamketting
De Carrie naamketting is een iconisch sieraad, herkenbaar bij veel vrouwen overal ter wereld. Tegenwoordig duikt het klassieke accessoire weer overal op en beleven vrouwen opnieuw dit moment in de modegeschiedenis. MijnNaamKetting heeft een gevarieerd aanbod gepersonaliseerde naamkettingen en moderne modellen, als bewijs dat een klassieker van alle tijden is.

DE ICONISCHE CARRIE BRADSHAW

Naamplaat kettingen waren al jaren een trend, typisch in een uitvoerig gouden schrift, lang voor ze opdoken in de Tv-serie “Sex and the City”. Nadat Sara Jessica Parker in de reeks echter de “Carrie” ketting droeg, werd het signatuursieraad van haar personage een onmiddellijke modetrend. Carrie Bradshaw onderging vele stijlevoluties, maar de ketting bleef onveranderd. Fans van "Sex and the City" droegen maar al te graag hun eigen ketting naar het voorbeeld van Carrie. Meer dan twee decennia later duikt het naamplaatje weer op met hernieuwde populariteit.

HET ZIT HEM IN DE NAAM

Toen Carrie in Parijs haar geliefde ketting verloor tijdens de finale van de reeks waren de fans verpletterd. Ze had de ketting gekocht tijdens een dagje shoppen in New York, en hij stond symbool voor haar leven als single in New York City; de ketting was een sieraad waar geen prijs op stond, en vrouwen van alle leeftijden groeiden met Carrie en haar ketting mee gedurende vele jaren. Patricia Fields, de legendarische kostuumontwerpster van de reeks, legt uit dat zij een winkel had in de stad waar vele kinderen uit de buurt naamplaat kettingen droegen, en dat ze zo het idee introduceerde aan Sara. Die vond het een geweldig idee, en de rest is geschiedenis.

ZEG MIJN NAAM

Door de iconische stijlkeuzes van Carrie wil de reeks vrouwen en nieuwe generaties aanspreken. Ook vandaag nog dragen velen hun eigen naamplaatje en worden er nieuwe, moderne versies van gemaakt. Binnen de laagjestrend, typisch met gouden sieraden, is de naamplaat ketting ideaal als ankerpunt en blikvanger. Er werden van de klassieke gouden Carrie ketting vele innovatieve modellen gecreëerd in een moderne benadering, zoals initiaalkettingen, rosé-gouden of zilveren naamplaten, naamplaatjes met diamanten, en kettingen in andere dan het typische lettertype, bijvoorbeeld helemaal in hoofdletters, of in een Oud-Engels lettertype, of zelfs in cijfers (een nieuwe trend waarmee je je geboortedatum draagt!).

KONDIG JOUW AANWEZIGHEID AAN

Een gepersonaliseerde naamketting dragen is een trend die blijft. Het is meer dan een persoonlijk manifest, het is een gedurfd en uitdrukkelijk ontwerp. Het geeft niet of jij liever je eigen naam draagt of die van een geliefde, dit sieraad staat mooi bij elke alledaagse look. De Goudkleurige Geboortesteen in Naamketting en de 14k Goud "Carrie" Stijl Naam Ketting - Klein zijn beide verleidelijke ontwerpen in goud, die de drager een gouden glans bezorgen. Voor wie liever een zilveren model draagt is er de Kleine "Carrie" stijl Naamketting in 925 Zilver, een schitterend sieraad dat alle blikken naar zich trekt met zijn unieke karakter. Als je een meer minimalistische stijl verkiest, dan zorgt de Carrie Stijl Naamketting in Rosé-Goud Verguld Zilver voor een gepolijste en minimalistische look.

Tally Moran
GESCHREVEN DOOR

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.