De betekenis van de geboortesteen oktober

De betekenis van de geboortesteen oktober
Welke is de geboortesteen oktober? Dit is een steen als geen andere, omdat hij in twee aantrekkelijke kleuren voorkomt: rozenkwarts en opaal. Wie in oktober werd geboren kan zijn/haar verjaardag vieren met twee heel stralende kleuren. Bij MijnNaamKetting ontdek je sieraden voor jouw geboortemaand, zoals oktober geboortesteen ringen, kettingen en armbanden die altijd en overal een waardevolle aanvulling zijn voor elk juwelenkistje.

DE GESCHIEDENIS VAN DE GEBOORTESTEEN OKTOBER

Rozenkwarts werd al in 7000 v.Chr. gevonden, in het gebied dat we tegenwoordig kennen als Irak. En sieraden met rozenkwarts werden rond 800-600 v.Chr. vervaardigd door de Assyriërs. De steen wordt vereerd in de Tibetaanse en Oriëntaalse culturen, en als één van de meest voorkomende variëteiten van de kwartsfamilie, blijft het één van de meest bewerkte stenen in China. Rozenkwarts is een siliciumdioxidekristal dat meestal in de kernen van granietpegmatieten wordt gevonden. Het bevat microscopische vezelinsluitingen die af en toe een stereffect kunnen produceren.

EEN STEEN VAN HET HART

De steen staat bekend als teken van de liefde, dus toon jouw geliefden hoeveel ze voor je betekenen met de gegraveerde, Verstrengelde twee harten ketting. De twee verstrengelde harten kunnen worden gegraveerd, en met de geboortesteentjes die overeenstemmen met de namen op het sieraad wordt dit een juweeltje om voor altijd te koesteren. Elke bar van de zilveren (0.925) Staaf ketting met geboortesteen kan worden gegraveerd, en met de bijpassende geboortesteentjes straalt de drager van dit sieraad zelfvertrouwen en stijl uit..

DE BETEKENIS ACHTER DE GEBOORTESTEEN OKTOBER

Rozenkwarts, roze kwarts, ook nog hyaline kwarts van het Griekse woord “hyalos” dat “glas” betekent, is een steen van het hart; een kristal van onvoorwaardelijke liefde. Het symboliseert vrede, medeleven, verzorging, troost en genezing. De steen geeft de drager een gevoel van tevredenheid en persoonlijke voldoening, waardoor iemand liefde kan geven en ontvangen van anderen om hem/haar heen. Rozenkwarts wordt in relaties gebruikt als een magische geluksbrenger die nieuwe liefde, intimiteit en romantiek aantrekt en nauwere banden met familie of vrienden ontwikkelt. De steen helpt ons onze eigen behoeften en emoties duidelijk te begrijpen en bepaalt wat we moeten aanvaarden en afweren.

ZACHTROZE ESSENTIE

De geboortesteen oktober inspireert de liefde voor schoonheid in zichzelf of anderen, en komt voor in twee prachtige kleuren: rozenkwarts, een roze geboortesteen, of opaal. Het opvallende rozenkwarts is een geweldige manier om uiting te geven aan je liefde voor Mama. Met onze Familie stamboom ketting met geboortestenen, graveerbare geboortesteen moeder ketting, of Mamaketting met geboortesteentjes, toon jij je liefde voor die bijzondere vrouw in je leven. Elk sieraad viert dierbaren binnen een gezin en de gelukkigste herinneringen die ze delen. Graveer elk sieraad naar wens met de optie om er een perfecte afwerking aan te geven met een rozenkwarts geboortesteentje!

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.