De betekenis van de geboortesteen november

De betekenis van de geboortesteen november
Wat is de betekenis achter de weelderige edelsteen van november, de topaas? Ontdek de betekenis en geschiedenis achter deze verleidelijke steen. Bij MijnNaamKetting maakten we ons de verwerking van de krachtige topaas meester, met sieraden die de aandacht trekken. De natuurlijke schoonheid van de levendige topaas doet je schitteren.

GESCHIEDENIS VAN DE GEBOORTESTEEN NOVEMBER

De topaas is een zeer harde en duurzame edelsteen die wordt gevonden in stollingsgesteenten, en die tegenwoordig vooral wordt gedolven in Brazilië. Andere bronnen zijn onder meer Indië, Australië, Mexico, Rusland, de VS en Duitsland. Pure topaas is kleurloos, maar onzuiverheden kunnen ervoor zorgen dat hij verkleurt tot elke kleur van de regenboog. Kostbare topaas varieert in kleur van bruinoranje tot geel. Door zijn hardheid en transparantie wordt de steen vaak in sieraden gezet als geslepen edelsteen. De edelsteen van de Amerikaanse staat Utah, topaas, moet met meer zorg worden behandeld dan andere mineralen.

EEN SYMBOOL VAN VREUGDE

Vier jouw november-verjaardag met sieraden met de geboortesteen van november, topaas, die bij je geboortemaand passen! De Initiaal Open Ring met Geboortesteen uit onze collectie ringen met geboortesteen november maakt net zoveel indruk als je hem alleen draag dan wanneer je hem combineert met andere ringen. De slanke vorm maakt deze ring ideaal om te stapelen. Door deze ring met andere te combineren, krijg je een evenwichtige, heldere en zoete uitstraling. De ring kan worden gecombineerd met onze stapelbare Naam ring met één steen. Deze ring kan worden gecombineerd met maximaal vier ringen met de namen van je dierbaren of woorden die een zin vormen. Het maakt niet uit hoe jij deze ringen draagt, jouw topaas geboortesteen doet je schoonheid stralen.

TEKEN VAN ZUIVERHEID

Ontdek onze collectie geboortekettingen. De Zilveren Geboortesteen in Naamketting is ideaal om je persoonlijkheid te laten schitteren met jouw naam gepersonaliseerd op dit sieraad, inclusief je geboortesteen. De verticale Zilveren Staaf Ketting met Geboortesteen met Swarovski is een ketting waaraan je maximaal vijf bedeltjes kunt toevoegen met de namen van degenen die je dierbaar zijn en hun geboortesteen! Deze sieraden zijn betoverende manieren om te pronken met de verleidelijke geboortesteen november, topaas.

DE BETEKENIS ACHTER DE GEBOORTESTEEEN NOVEMBER

"Topaas" is afgeleid van het Griekse woord "topazion", wat vuur betekent. De oude Egyptenaren geloofden dat de opvallende gele kleur afkomstig was van Ra, de zonnegod. Men denkt dat deze opvallende edelsteen mystieke krachten heeft. De mensen van het oude Griekenland dachten dat de steen hen kracht gaf. Tijdens de renaissance geloofden Europeanen dat de steen magische bezweringen kon ongedaan maken en dat hij woede kon afweren. In Indië geloofden mensen dat een topaas die boven het hart wordt gedragen resulteert in intelligentie, een lang leven en schoonheid, terwijl anderen geloofden dat als je de steen op de linkerarm droeg, hij je zou beschermen tegen duistere magie.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 Mijn Naam Ketting Alle rechten voorbehouden.