COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Zo draag je een choker ketting met naam

Zo draag je een choker ketting met naam
Even terug in de tijd - onze favoriete sieradentrend uit de jaren 90 is terug van weggeweest. We hebben het over de choker, ofwel HET sieraad van het seizoen. Als je wat inspiratie nodig hebt, volgen hier wat stylingtrucs en tips om het beste uit deze trend te halen.

STAPELEN MAAR

Gedaan met de lege ruimte tussen nek en halslijn. die ruimte vul je nu op met een choker die contrasteert met andere kettingen! Je kettingen stapelen blijft trendy, en je choker stapelen zorgt voor een vollere look, waarbij je over het algemeen gaat voor minimaal 3 lagen. Een choker ketting met naam zoals onze Sterling Zilveren Naam Chokerketting is een opvallend sieraad dat indruk maakt en het focuspunt wordt van de stapel. Zorg dat je naamketting centraal staat en bouw op met langere of kortere chokers of kettingen.

LBD STATUS

Je choker ketting met naam kan zonder enig probleem een formele gelegenheid aan, en staat goed bij alle kleding. Onze 18K Vergulde Naam Chokerketting is precies wat je wil voor een chique avondje uit of voor een bijzondere gelegenheid. De choker vrolijkt je hals op en beklemtoont je mooie outfit. Houd het minimaal zodat je sieraden je look niet beheersen. Dit prachtige model springt in het oog en is perfect voor een slanke, eenvoudige jurk of outfit.

Vergulde choker ketting met initiaal

MET BEDELTJES

Chokers met bedeltjes laten zich moeiteloos dragen doordat ze zo delicaat zijn. Je geeft makkelijk uiting aan jezelf door een choker te kiezen die je kunt personaliseren met woorden die jouw persoonlijkheid en interesses weergeven. Onze Vergulde choker ketting met initiaal sluit naadloos aan op jeans, rokken en jurken, en is een erg vrouwelijke en aantrekkelijke verfraaiing van jouw outfit. Kies voor een sieraad met kleine bungelende bedeltjes of één grotere bedel; beide passen prachtig bij jouw look.

Vergulde choker met naam in gotisch lettertype

MATERIALEN MIXEN

Meer is beter. Speel met contrasterende metalen. Laat je niet afschrikken door variaties van metalen, kleuren en texturen. Onze Vergulde choker met naam in gotisch lettertype past makkelijk bij andere kettingen. De beste looks ontstaan vaak door verschillende kettingen te combineren. Je hebt een blanco canvas, de keuze is dus aan jou! Metalen mixen is super-trendy! Zorg ervoor dat je choker ketting met naam centraal staat, en bouw daarop voort. Draag onze choker ketting met naam bijvoorbeeld met een paar dunnen gouden kettinkjes in verschillende lengten, texturen en kleuren voor een über-decadente look.

Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.