COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia
Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 1 Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 2
x
Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 1 Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 2
GRATIS LEVERING

Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

Onze Prijs:
39.95
Stap 1. Kies Materiaal
Stap 2. Personaliseer Mij
Kies materiaal:
Maak je dag net iets eleganter met onze Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia. Eender welke stijl jij verkiest, met dit mooie sieraad val je op! Het wordt kinderspel om een unieke signatuurlook te creëren, net zo makkelijk als van munt verwisselen wanneer je zin hebt in iets anders. Perfect voor geraffineerde favoreiten zoals onze vergulde arabeskmunt, maar net zo mooi met een gepersonaliseerde naammunt en een zinvol geschenk voor mama of oma als er een stamboommunt in zit. Dit mooie, veelzijdige medaillon is vervaardigd uit sterk en prachtig verguld edelmetaal en bezet met glinsterende Cubic Zirkonia. Een bijpassende ketting maakt het geheel af. Bekijk onze collectie en verzamel nog veel meer kettingen met munten. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Lees over onze Veiligheidswaarschuwing voor Kinderen.
Gelieve Ons te mailen met uw vragen of opmerkingen.
ID:110-01-1267-16
Materiaal:Goudkleurige Roestvrij Staal
Stijl:Muntmedaillon Collectie
Dikte:6.60mm
Afmetingen:44.49mm x 34.46mm
Ketting Stijl:Dubbel Dik Twist Ketting
Ketting Lengte in cm:Een Maat - 80 cm
U kunt de verzendopties kiezen bij bestellen:
Methode
Geschatte leveringsdatum
Standaard levering
Ontvang het tussen 03/08/2020 - 07/08/2020
Versnelde Levering
Ontvang het tussen 24/07/2020 - 27/07/2020
Urgente levering
Ontvang het tussen 19/07/2020 - 21/07/2020
  • Weet dat de tijdsduur dat hierboven is aangegeven inclusief de productietijd is.
  • Door de huidige COVID-19 situatie, kan u nu uw verzend adres veranderen tot 48 uur na het plaatsen van uw bestelling.
Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook:
Zilveren Muntmedaillon

Zilveren Muntmedaillon

€29.95
Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

€39.95
Zilveren Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

Zilveren Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

€34.95

Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.