COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia
Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 1 Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 2
x
Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 1 Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia - 2
GRATIS LEVERING

Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

Onze Prijs:
39.95
Stap 1. Kies Materiaal
Stap 2. Personaliseer Mij
Kies materiaal:
This product is out of stock
Wat is stijlvol, trendy en ultraveelzijdig? Ons Rosé-vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia! Gewoon openklikken, opvullen met een munt in dezelfde of contrasterende kleur, en aan jezelf cadeau doen, of aan een bijzonder iemand! Vervaardigd uit prachtig rosé-verguld sterk edelstaal, en versierd me teen oneindige cirkel Cubic Zirkonia. Een bijpassende ketting voor een perfecte afwerking van de munt, in dezelfde of een contrasterende kleur naar jouw keuze. De keuze in munten is eindeloos! Kies geraffineerde cirkels, een prachtige arabesk, of een van de vele andere ontwerpen in bijpassende of contrasterende afwerking. Bekijk onze collectie en ontdek nog veel meer kettingen met munten waarmee je een prachtige look samenstelt.
Lees over onze Veiligheidswaarschuwing voor Kinderen.
Gelieve Ons te mailen met uw vragen of opmerkingen.
ID:110-01-1267-17
Materiaal:Rose Goudkleurige Roestvrij Staal
Stijl:Muntmedaillon Collectie
Dikte:6.60mm
Afmetingen:44.49mm x 34.46mm
Ketting Stijl:Dubbel Dik Twist Ketting
Ketting Lengte in cm:Een Maat - 80 cm
U kunt de verzendopties kiezen bij bestellen:
Methode
Geschatte leveringsdatum
Standaard levering
Ontvang het tussen 27/07/2020 - 31/07/2020
Versnelde Levering
Ontvang het tussen 17/07/2020 - 20/07/2020
Urgente levering
Ontvang het tussen 12/07/2020 - 14/07/2020
  • Weet dat de tijdsduur dat hierboven is aangegeven inclusief de productietijd is.
  • Door de huidige COVID-19 situatie, kan u nu uw verzend adres veranderen tot 48 uur na het plaatsen van uw bestelling.
Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook:
Zilveren Muntmedaillon

Zilveren Muntmedaillon

€29.95
Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

Vergulde Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

€39.95
Zilveren Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

Zilveren Muntmedaillon met Cubic Zirkonia

€34.95

Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.