COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij
10k gouden naamketting in signatuurstijl
10k gouden naamketting in signatuurstijl 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 1 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 2 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 3 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 4
x
10k gouden naamketting in signatuurstijl 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 1 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 2 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 3 10k gouden naamketting in signatuurstijl - 4
GRATIS LEVERING

10k gouden naamketting in signatuurstijl

Onze Prijs:
179.95
Stap 1. Kies Materiaal
Stap 2. Personaliseer Mij
Kies materiaal:
Schrijf AUB één naam of woord:
(Maximaal 9 tekens)
Kies kettinglengte:
45 cm
  • 40 cm
  • 45 cm
  • 50 cm
  • 55 cm
Verwen Mama of Oma met een ultra-stijlvolle ketting, of geef jezelf het cadeau dat je graag wilde krijgen! Onze 10k gouden naamketting in signatuurstijl past bij zowat elke outfit, van je dagelijkse jeans tot en met het kleine zwarte jurkje waar we met zijn allen op vertrouwen. Net wat je zocht voor je beste vriendin, je favoriete tante, of de verjaardag van je tienerdochter, een zinvol cadeau voor elke gelegenheid dat bijna elke vrouw op prijs zal stellen. Deze delicate, ultra-vrouwelijke ketting in signatuurstijl is vervaardigd uit 10k goud voor een duurzame schoonheid. Eén enkele naam of woord in een perfect schrift hangt aan een bijpassende Box-ketting voor een gebalanceerde, perfect gecentreerde look. Wil je meer kettingen zoals deze zien? Bekijk dan zeker onze collectie naamkettingen waar je talloze modellen ontdekt die een bijzonder en zinvol accent toevoegen aan jouw alledaagse look. Dit item is eveneens verkrijgbaar in zilveren, vergulde en rosé-vergulde uitvoering.
Alleen de eerste letter is een Hoofdletter.
De grootte van de hanger hangt af van de gekozen naaam.
De
kettinglengte zoals vermeld op de website is exclusief de hanger.
Lees over onze Veiligheidswaarschuwing voor Kinderen.
Gelieve Ons te mailen met uw vragen of opmerkingen.
ID:109-01-1405-22
Materiaal:10k Goud
Stijl:Naam Ketting
Dikte:0.8mm
Afmetingen:9.14mm x 42.67mm
Ketting Stijl:Box Ketting
Ketting Lengte in cm:35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm
U kunt de verzendopties kiezen bij bestellen:
Methode
Geschatte leveringsdatum
Standaard levering
Ontvang het tussen 01/09/2020 - 04/09/2020
Versnelde Levering
Ontvang het tussen 28/08/2020 - 31/08/2020
Urgente levering
Ontvang het tussen 23/08/2020 - 25/08/2020
  • Weet dat de tijdsduur dat hierboven is aangegeven inclusief de productietijd is.
  • Door de huidige COVID-19 situatie, kan u nu uw verzend adres veranderen tot 48 uur na het plaatsen van uw bestelling.
Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook:
Arabische Naamketting in Goudkleur

Arabische Naamketting in Goudkleur

€49.95
Vergulde naamketting in Signatuurstijl

Vergulde naamketting in Signatuurstijl

€64.95
Carrie Stijl Naamketting in Goud Verguld Zilver

Carrie Stijl Naamketting in Goud Verguld Zilver

€49.95
14k Gouden Klassieke Naam Ketting

14k Gouden Klassieke Naam Ketting

€299.95

Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.