Zilveren Naamkettingen & Sieraden

We nodigen je uit om onze prachtige collectie gepersonaliseerde zilveren naamkettingen en -kettingen te ontdekken. Of het nu gaat om een ketting met je naam erop, krachtige woorden, of zelfs de naam van je geliefde, met de verschillende ontwerpen van MYKA ga je zeker de speciale ketting vinden die je zocht!
55 items
Sorteren op
aantal inscripties
materiaal
prijs
shop voor
Bekeken 42 van 55
Wij hopen dat u in onze geweldige collectie de zilveren naamketting heeft gevonden die u zocht. Wij bieden zilveren naamkettingen aan van sterling zilver, beter bekend als 925, of premium zilver. Hier zijn enkele veelgestelde vragen die we vaak krijgen:

Wat zijn de top 3 zilveren naamkettingen?


We kunnen het u niet kwalijk nemen dat u zich aangetrokken voelt tot het verzamelen van zilveren accessoires. Ze zijn zo ingetogen stijlvol, tijdloos en veelzijdig. Het is ook het meest gekozen materiaal van onze naamkettingen. In deze categorie zijn de top 3 meest populaire keuzes van onze klanten: de gepersonaliseerde Klassieke Naamkettingen, de Carrie Style Naamkettingen, en de Gepersonaliseerde Cursieve Naamkettingen.



Wat betekent 925 zilver op een naamketting?


Er zijn verschillende soorten zilver. Behalve premium zilver, zul je ook zien dat onze catalogus gepersonaliseerde zilveren naamkettingen aanbied in 925 sterling zilver. Dit nummer heeft te maken met het percentage zilver elementen in het materiaal en de zuiverheid van het zilver. Sterling zilver wordt gewoonlijk gemaakt van 92,5 procent zilver en 7,5 procent legering. Alleen dan kan het worden gecategoriseerd als sterling zilver一als het minder is dan dat, dan kan een sieraad niet als zodanig worden geïdentificeerd.

Deel je MYKA-momenten