Initiaal kettingen

Draag uw favoriete letterhanger in goud of zilver met uw Initialen of die van uw geliefden en laat uw sieraad voor zich spreken.
106 items
Sorteren op
aantal inscripties
materiaal
prijs
shop voor
Bekeken 42 van 106
Ontdek onze collectie Initialen en de kettingen met letterhangers, enkelbanden, armbanden, ringen en oorbellen met de initialen van uw keuze. De initiaal van je voornaam, bijnaam of een persoon waar je om geeft. Leg de letterkettingen in laagjes om je voornaam of een bepaald woord te vormen, een perfecte manier om uit te drukken wie je bent! Kies uit verschillende stijlen zoals hangers, zilveren sieraden, gouden sieraden en meer!

Wat kunnen initialen voorstellen?


Noem iemand of iets dat belangrijk voor je is en je kunt de initiaal op een gepersonaliseerde letterketting gebruiken om weer te geven hoe je je voelt. De eerste letter van de voornaam van u of uw echtgenoot, de eerste letter van uw achternaam of de eerste letter van de naam van uw kind zijn populaire keuzes. U kunt meerdere initiële hangers met geboortestenen aan één ketting hangen met bijvoorbeeld de namen van uw kinderen, kleinkinderen, broers of zussen.

Deel je MYKA-momenten