COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Hoe kun jij je ringmaat meten?

Ringmaat meten
Er zijn vingers in alle vormen en maten, en hetzelfde geldt voor je ringen. Als je online shopt is het buitengewoon belangrijk dat je weet wat jouw ringmaat is, zodat jouw aankoop perfect past. Ben je niet zeker van je ringmaat? De ringmaat van de gemiddelde vrouw ligt ergens tussen 50-54, en de ringmaat van de gemiddelde man ligt ergens tussen 58-64. Je kunt uiteraard gewoon naar een juwelier stappen om je maat op te nemen, maar je bepaalt net zo goed thuis je maat met behulp van de makkelijke methodes van Mijn Naam Ketting!


Totale tijd hiervoor: 2 minuten

Organiseer vooraf de nodige tools:
Schaar
Liniaal
Papier
Pen
Voorbereiding

Stap 1: Voorbereiding


Leg vooraf de benodigde instrumenten klaar: een schaar, een liniaal, een stuk papier en een pen. Voordat je je vinger meet, moet je rekening houden met het volgende:
  • Meet je vinger aan het einde van de dag, wanneer deze het dikst is; de maat van onze vingers verandert immers gedurende de dag.
  • Meet je vinger drie tot vier verschillende keren; de dikte verandert namelijk afhankelijk van de temperatuur - je vinger kan krimpen of uitzetten naargelang het warm of koud is.
  • Laat voldoende ruimte voor je knokkel.
Wikkelpapier

Stap 2: Wikkelpapier


  • Knip een strook papier van ongeveer 21 cm lang en 1,5 cm breed. Wikkel het papier dicht bij je knokkel rond je vinger; dit is het dikste deel van je vinger.
  • Wikkel het papier dicht bij je knokkel rond je vinger; dit is het dikste deel van je vinger. Wikkel het papier niet te vast, zodat je een comfortabele pasvorm krijgt.
  • Zorg ervoor dat je die vinger meet waaraan je de ring wilt dragen. Markeer met potlood of pen waar de strook een volledige cirkel vormt en begint te overlappen.
Meten

Stap 3: Meten


Meet met uw liniaal vanaf de rand van het papier tot de gemarkeerde lijn, en rond naar boven af tot op de eerste millimeter; dit is de omtrek van je vinger. Noteer je meting op een apart vel papier.
Ringmaat-gids

Stap 4: Ringmaat-gids


Eens je klaar bent met meten, is het tijd om je maat te vinden! Raadpleeg onze ringmaattabel of ringmaatcalculator om je overeenkomstige ringmaat te vinden!

Ons professionele advies: als je meting tussen twee maten in valt, kies dan de grotere maat.
Ringmaat-gids
Omtrek binnenkant (mm) Maat
44.2 44
45.5 46
46.8 48
49.3 50
52 52
54.4 54
55.7 56
57 58
59.5 60
62.1 62
63.4 64
64.6 66
67.2 68
69.7 70
Tally Moran
Geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.