COVID-19 Update. Lees Meer
Aan onze gewaardeerde klanten,
We willen rechtstreeks contact met u opnemen en de stappen die we nemen in het licht van het huidige coronavirus (COVID-19) met u delen om het welzijn van de Mijn Naam Ketting-gemeenschap te garanderen.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop bij alles wat we doen. Daarom worden al onze kantoren en fabrieken regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Alle medewerkers houden zich aan de door CDC aanbevolen handwas- en hygiënepraktijken. We volgen deze ontwikkelingssituatie nauwlettend en maken waar nodig aanpassingen om een steriele en veilige werkomgeving te garanderen.

Als uw vertrouwde partner in gepersonaliseerde sieraden, zijn we toegewijd aan het leveren van de Mijn Naam Ketting-ervaring die u kent en waarvan u houdt in een gezonde omgeving die het welzijn van iedereen bevordert en beschermt. Om UW veiligheid te garanderen, wordt elk sieraad vóór verzending grondig gereinigd. We bieden ook bezorgopties die geen persoonlijke interactie vereisen, waarbij de koerier uw pakket voor de deur achterlaat.

Houd er, vanwege extra veiligheidsmaatregelen rond COVID-19, rekening mee dat de verzendtijden iets langer kunnen zijn dan normaal. We stellen uw geduld met ons gedurende deze tijd zeer op prijs.

We doen er alles aan om u een gemakkelijke en veilige ervaring te bieden. Onze online site blijft open zoals gewoonlijk en we blijven gewoon doorgaan met alle nodige voorzorgsmaatregelen. Neem gerust contact op met ons Customer Care-team voor vragen of opmerkingen.

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren,
Het Mijn Naam Ketting Team
Dichtbij

Hoe kun je de maat van je armband meten


Er zijn armbanden in vele maten en vormen, en ze zijn een mooie aanvulling op je sieradencollectie. Als je een armband kiest is het heel belangrijk dat de maat juist is. Vooral als je online een armband koopt, is het eenvoudiger als je over de juiste maat beschikt. Het is heel eenvoudig om je armbandmaat te bepalen, en je kunt dit gewoon thuis doen met dingen die je in huis hebt!

Heb je een bestaande armband die goed past? : Klik hier.

Geschatte tijd: 2 minuten

Dit heb je nodig:
Schaar
Liniaal
Stuk papier
Pen
Afplakband
Benodigde items

Stap 1: Voorbereidingen


Leg de benodigde instrumenten vooraf klaar:
  • je hebt een pen nodig, een schaar, afplakband, een liniaal en een stuk papier.
  • Knip een dunne strook van het papier, die heb je nodig om je pols te meten.
Papier wikkelen

Stap 2: Papier wikkelen


  • Plak een stuk afplakband op het einde van de strook papier en plak het stuk tape op je pols.
  • Wikkel de strook papier net onder het polsbeen, waar je gewoonlijk een armband draagt.
  • Markeer met de pen op de strip waar het einde van de armband moet komen.
Meten

Stap 3: Meten


Meet de papieren strook met de liniaal. Dit is de polsmaat. Voor bedelarmbanden die losjes over de bovenkant van je hand moeten vallen meet je het punt waar je pols aan je hand zit, en voeg je daar ongeveer anderhalve centimeter aan toe.
Armband maten tabel

Stap 4: Armband maten tabel


Gebruik de volgende armband maten tabel om de diameter van je hand te bepalen. Om de armbandmaat te vinden, verhoog je de polsmaat op basis van de volgende stappen, afhankelijk van hoe jij wilt dat de armband past:
  • Voeg 0.6 tot 1.3cm toe voor een strakke pasvorm.
  • Voeg 1,9 tot 2,5 cm toe voor een comfortabele pasvorm.
  • Voeg 2.5 tot 3.2 cm toe voor een losse pasvorm.
Bekijk onze armband maten tabel hieronder om de maat van jouw armband te ontdekken.
Armband maten tabel
Maat Omtrek binnenkant (cm) Omtrek binnenkant (in)
XS 14 5.5
S 15.2 6
S/M 16.5 6.5
M 17.8 7
L 19 7.5
XL 21.5 8.5

Printbare armbandmeter

Als je al een armband hebt die je bevalt en je precies dezelfde maat wilt vinden, print dan onze PDF-armbandmaatzoeker af! Plaats je armband op de maattabellen tot je de juiste match vindt.

Tally Moran
geschreven door

Ergens in de twintig, geobsedeerd door stijl, houdt van alles wat culinair is en is helemaal thuis op sociale media, met een grenzeloze liefde voor mode en lifestyle-onderwerpen. Tally is copywriter en de stem achter de Mijn Naam Ketting Blog.
Copyright © 2007-2020 MijnNaamKetting Alle rechten voorbehouden.